A jelikož má modelka vždy vtipných komentářů plnou pusu a následně klávesnici, svěřila svým fanouškům na instagramu, jak vypadá aktuální karanténní situace v domácnosti KobzanováFrolík. Komentářem u fotky společných dvou dcer Elly (5) a Lily (2) a bulteriérky Bibi ozřejmila aktuální situaci. „Jejich táta je boží, fakt. Nechá mě se válet do 9.30 (naše děti vstávají kolem 8). Udělá jim snídani, namaže je opalovacím krémem, skáče s nimi nonstop do bazénu. V klidu můžu uvařit oběd, uklidit bordel v kuchyni, poskládat prádlo ze sušičky, vypít kafe, které mi ráno připraví,“ svěřila se Diana Kobzanová a mnoho matek při přečtení těch pár řádků začalo jistě blednout závistí. Nebyla by to ale modelka se svérázným smyslem pro humor i vyjadřováním, kdyby tahle idylická situace v jejím podání neměla nějaké „ale“.  

„...ale Dajánko, za lehátkem máš dárek. Krásný kulatý h*vno. Tak děkuju, jdu si ho sebrat a podle velikosti hádám, kdo ho tam nechal,“ svěřila se se smradlavým překvapením někdejší misska a ulevila všem ženám od pocitu, že u ní doma je tráva zelenější a rodina pořádnější. I Diana Kobzanová, kterou ve většině případů neopouští humor, ale umí zvážnět. Tak, jako když popisovala průběh zavedení karantény v USA: „Všechny školy, školky, kroužky, pláže, parky, hřiště, restaurace, bary a tak dále jsou zavřené. V obchodech s potravinami je až na výjimky polovybrakováno.“ 

Za vstupními dveřmi modelčina domu je ale situace o poznání veselejší. „Čas trávíme doma na zahradě, ale máme obrovskou výhodu, že je teplo a krásně, takže držíme bez depky. Do Čech se nechystáme. Zaprvé by bylo dost těžké a riskantní se tam vůbec dostat. A zadruhé pro děti je to lepší tady,“ vysvětlila Diana Kobzanová.  

VIDEO: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině. Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
58 fotografií