Tak tohle se úplně nepovedlo. Respektive tuhle debatu Simona Krainová určitě vyvolat nechtěla, když na svém instagramu sdílela fotku syna Maxe, jak se učí u notebooku. „My všichni školou povinní. Jak to zvládáte vy?“ zeptala se svých sledujících Simona. Místo odpovědi na položenou otázku se jí ale dostalo jiné velmi stroze formulované reakce čítající dvě slova.

„Ostříhejte ho!“ napsal jeden ze Simoniných fanoušků. Odezva modelky, která na svých sociálních sítích velmi nelibě snáší negativní komentáře a velmi často je taky maže, na sebe nenechala dlouho čekat. „Ostříhejte sebe, děkuji,“ vyzvala sledujícího modelka a Maxova matka, která necelé dva roky po jeho narození přivedla na svět druhého syna – Bruna (7).     

„Moc hezká. Myslím, že z ní bude taky modelka. Celá mamka,“ přidal ke snímku malého Maxe komentář další z fanoušků. Těžko soudit, jestli to opravdu byla bezelstná a upřímná reakce na chlapcův vzhled, nebo se za tím naopak skrývalo záměrné popíchnutí, rýpnutí a přilití pověstného oleje do ohně.  

VIDEO: Simona Krainová: Na děti platí prášek na spaní, láhev rumu nebo dobré slovo

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Na děti platí prášek na spaní, láhev rumu nebo dobré slovo. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
51 fotografií