Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hyena nastražila v lese drát: Filípka na kole mohlo lanko zabít, skončil s ošklivým zraněním

Autor: ran - 
30. března 2020
16:22

Alarmující případ lidského hyenismu měl své následky v jednom košickém lese nedaleko městské části Pereš. Klidný rodinný výlet se změnil téměř v noční můru, když malý Filip najel na téměř neviditelné lanko nastražené přes cestu! 

Chlapec si z výletu odnesl nepěkný šrám přes celou tvář a velmi nepříjemný zážitek. Být malý cyklista o něco vyšší a jet o něco vyšší rychlostí, jen pohmožděninami to zdaleka skončit nemuselo!

Matka chlapce zveřejnila krátce po incidentu na sociálních sítích snímky synova zranění a teď už smotaného lanka. Přidala obrázek mapy s místem, kde k nehodě došlo. Ve stejném lese se již před několika lety zranil i její švagr, když byl běhat. Do nohy se mu tehdy zaryl drát trčící ze země, i v tom případě evidentně schválně nastražený šíleným mozkem.

„Nějaký samozvaný Robin Hood se rozhodl bojovat proti motorkám v lese, anebo jen nějaký chorý člověk pro své pobavení natáhl syntetický drátek přes cestu,“ napsala ke snímkům maminka zraněného synka. „Filip jel pomalu jako první, v lese kromě nás nikdo, a najednou byl dole z kola, s bolestivým výrazem na tváři,“ popsala dramatický okamžik Jana Ohlasová. „Kdyby jel rychleji, místo policajtů asi voláme záchranku.“ 

Vystrašená maminka uvědomila kromě policie i starostu příslušné městské části. A místní obyvatele po síti nabádá, aby při svých výletech po okolí věnovali cestě zvýšenou pozornost a dávali obzvláště pozor na své malé děti.  

 

vosavopruz ( 30. března 2020 19:11 )

ty si čuně,prej: chlapeček brzo oklepe

Desterz ( 30. března 2020 17:05 )

Nějak se nám to v posladní době hemží hejtováním hyen. Nebylo by načase vzít tato nevinná africká zvířata v právní ochranu přinejmenším za poškozování dobré pověsti a vyvolávání nenávisti vůči nedílné části ekosystému?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání