Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vousáč s předkusem v Chomutově napadl mladou ženu a utekl: Poznáváte muže na identikitu?

V Chomutově napadl mladou ženu a utekl: Poznáváte muže na identikitu?
V Chomutově napadl mladou ženu a utekl: Poznáváte muže na identikitu?  (Autor: Policie ČR, Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
1. dubna 2020
09:31

Neznámý muž s předkusem a nožem v kapse napadl mladou ženu. Když se začala bránit, utekl. Policie po pachateli teď pátrá, zveřejnila i identikit.

K napadení mělo dojít 3. března v Chomutově na parkovišti mezi ulicemi Hornická a Bezručova. Zatím neznámý muž měl napadnout mladou ženu. Když se ale začala bránit, muž utekl. 

Napadená žena policistům uvedla potřebné informace a pomohla sestavit i identikit možného pachatele. „Jedná se o muže bílé pleti, ve věku 30 až 35 let, výšky 160 až 165 cm, silné, tlusté postavy. Na hlavě měl mít černou pletenou čepici, bez nápisů apod. Vlasy měl pravděpodobně krátké, vidět mu nebyly. Obličej měl kulatý, nos a ústa malá, oči úzké a malé,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podle mluvčí by měl mít muž tmavý plnovous, oblečen pak byl do červené mikiny s kapucí, dále měl ještě maskáčové kalhoty. „Na jejich pravé straně měl nůž délky cca 15 cm, který byl zasunutý v černé látkové pochvě na opasku. Boty měl černé, do terénu, ne však kanady,“ popsala mluvčí.  

Muž mluvil česky, měl ale problém s výslovností. „Hovořil, jako by mu chyběly přední zuby nebo měl předkus,“ dodala Glogovská.  „Pokud byste měli jakékoli poznatky k totožnosti podezřelého muže podle jeho popisu a sestaveného portrétu, obraťte se, prosím, telefonicky na linku 158,“ zakončila mluvčí. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání