„I optimista mívá depku. V těchto dnech i častěji než obvykle,“ přiznala na instagramu okatá herečka Andrea Růžičková, Slovenka známá z mnoha českých seriálů, například z Vyprávěj, kde ztvárnila rovnou hlavní dámskou roli. „A pak přijde nálada neutrál, a pak ta radost z maličkostí. A pak ticho a pak: ‚Jakou hudbu si pustíme?‘ A pak: ‚Co budeme vařit?‘ A pak: ‚Jak si budeme hrát?‘ A pak zapomeneš, že si chvíli depku měla, protože tvé děti to nezajímá.“

„A pak se jim podíváš do očí a máš radost, že jsou na světě. A pak strach, v jakém že světě. Lepším či horším. Co já vím? Nevím. Je, jak je,“ posteskla si tahle zasloužilá maminka, která koncem loňského roku porodila svého druhého potomka Jáchyma (3 měsíce). Kvůli svým ratolestem se zkrátka nestíhá ani trápit: Kromě miminka má totiž doma ještě syna Tobiáše (2). Oba chlapečky má s manželem Mikolášem Růžičkou (41), známým hudebníkem ze skupiny Republic of Two.

Její „dumky žalky“ podle všeho hovořily z duše mnoha dalších žen, protože ne každá dáma v těžkých časech způsobených virem COVID-19 vidí požehnání a nejkrásnější období života jako například Tamara Klusová (32), manželka písničkáře Tomáše Kluse (33). „Mluvíš mi z duše,“ vzkázala představitelce zákeřné Mariky Lukáčové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 herečka Michaela Dittrichová (28). Ta se mimochodem proslavila rolí potvory Libušky v Modrém kódu.

VIDEO: Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme
 

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
53 fotografií