Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyděšená mladá modelka má vzácnou nemoc: Jestli chytí koronavirus, na 99,9 procent zemře!

Autor: jžk - 
3. dubna 2020
05:20

Cindy Nicollová (25) z Newcastle v Británii trpí vzácným autoimunitním onemocněním, známém jako Behcetova nemoc, které se projevuje zánětem krevních cév. "Pokud koronavirus chytnu, zemřu sama v nemocnici," pláče na svém facebooku modelka.

Je uvězněna ve svém domě jen se svou matkou a třemi psy. Vláda totiž Cindy, stejně jako dalším 1,4 milionu obyvatel Velké Británie, kteří patří do rizikové skupiny, doporučila, aby nejméně 12 týdnů neopouštěla dům a vyhnula se jakémukoliv kontaktu s lidmi, včetně její rodiny. I ta by totiž mohla být mladé modelce životu nebezpečná.

Vystrašená dívka apelovala na své sociální síti na všechny, aby dodržovali omezení a zůstávali doma. "Cítím se jako rukojmí ve vlastním domě a virus je můj věznitel," napsala.

"Všechno je děsivé, od nutnosti spoléhat se na lidi, kteří mi vozí potraviny, po jejich přijímání a nevědomosti, čeho se smím a nesmím dotknout, nebo jak předměty správně očistit, aby na nich náhodou nebyl virus, který jen čeká, aby mě mohl napadnout," vyjádřila své obavy pod fotografií, na které vypadá zdrceně.

Podle ní je nejvíce frustrující pomyšlení na všechny ty nezodpovědné jedince, kteří si na omezení stěžují a porušují je. Dle jejích slov je sobecké, když vystavují riziku ohrožené obyvatele, i když oni sami do skupiny nespadají. "Nakonec kvůli tomu budeme muset být doma ještě déle. Pro většinu jsou to tři týdny, pro mě tři měsíce," stěžuje si.

Mladá modelka trpí vzácnou Behcetovou nemocí, která má za následek zánět krevních cév a tkání. Kvůli ní je každý den extrémně unavená a trpí bolestmi hlavy a žaludku. Užívá imunosupresiva, které jí pomáhají s příznaky, bohužel ji však činí náchylnější k nákaze.

Nedávno začala experimentální léčbu chemoterapickými injekcemi, o které doufala, že jí konečně od její nemoci uleví. Bylo jí však řečeno, že nová léčba jí vystavuje ještě většímu riziku koronaviru.

Kdyby se přestala medikovat, obnovily by se jí vředy v ústech a na genitáliích, vrátily bolesti hlavy, kvůli bolestem by také dost možná nebyla schopna jíst. Život by se pro ni stal opět nesnesitelným. Cindy teď proto musí stále dokola dezinfikovat sebe i vše v jejím domě, bez jistoty, kdy se opět uvidí s jejími blízkými. "Mé úzkosti přetékají skrz střechu, pokud to chytím, na 99,9 % zemřu," dodala.

ChrapouniRetardovani ( 3. dubna 2020 12:30 )

Někdo by ji měl profackovat hysterku!!!!!!

covidius ( 3. dubna 2020 07:09 )

Jednou tu chybu udela

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa