Už jsou to roky, co téměř celé Slovensko drží Adele Vinczeové palce i v jejím osobním životě. Dlouho neměla štěstí na muže, teď když je ale šťastně vdaná za moderátora Viktora Vinczeho, nedaří se Adele podle všeho počít přirozenou cestou.

Není to dokonce tak dávno, co oblíbená moderátorka byla viděna na návštěvě adopčního centra. Jak ale ti, kteří se do absolvování procesu adopce potomka pustili, vědí, je to běh na dlouhou trať. I tak se ale z jedné úspěšně realizované adopce manželský pár radovat může. Na svém instagramu se o radostnou zprávu podělil Viktor Vincze. „Toto je Ťupina. Mamina se jí vytratila neznámo kam a spolu s dalšími čtyřmi sourozenci ji našli na dvoře opuštěného domu,“ představil nového člena rodiny moderátor. Dodal ale vzápětí, že je to osvojení jen dočasné.

„Poskytujeme jí dočasnou péči a lásku, dokud jí nenajdeme nového majitele, který ji bude milovat,“ vysvětlil Viktor Vincze. Moderátor je totiž známý tím, že se snaží dělat a světu ukazovat dobré skutky. Rád by jimi totiž inspiroval lidi okolo a své fanoušky. A jelikož to má jeho slavnější žena podobně, i to je pojítko manželů s desetiletým věkovým rozdílem.

Fotogalerie
33 fotografií