Od doby, kdy Spojené státy americké převzaly smutné prvenství v počtu nakažených virem COVID-19, se obyvatelé Severní Ameriky děsí, co a jak teď bude. Strach obchází občany USA i vzhledem k tomu, že kvalitní zdravotní péče je v podstatě výsadou nejbohatších a průměrně vydělávající Američan si kvůli její nákladnosti o ní může nechat jen zdát. I proto žila Zuzana Belohorcová poslední dny ve strachu a to především o své rodiče. Ti totiž přiletěli dceru, zetě Vlastu Hájka (45) a vnoučata Salmu (10) a Nevia (6) navštívit do slunného Miami, kde rodina žije, ještě v době, kdy koronavirus nebyl postrachem celého světa.

Situace se ale rychle zhoršila a USA se staly epicentrem nákazy s nejvyšším počtem nakažených. A jelikož koronavirus nejhůře snášejí lidé vyššího věku, téměř veškeré Zuzaniny snahy se okamžitě upřely k tomu, aby dostala rodiče do letadla domů na Slovensko. Tam je totiž zdravotní péče poctivě pojištěným dostupná z pravidelně placených záloh. A navíc koronavirová situace je u našich východních sousedů i díky dodržování bezpečnostních opatření mnohem víc pod kontrolou než právě ve Spojených státech.  

Vnadná Belohorcová už ale teď může usínat s vědomím, že rodiče konečně posadila do letadla směr domů. Dříve naprosto běžná věc, na kterou stačilo jen mít peníze na nákup letenek, se v době pandemie koronaviru a s ní spojených přísných opatření, stala záležitostí velmi komplikovanou. Repatriační let Miami-Bratislava ale nakonec odstartoval s manželi Belohorcovými na palubě. „Ahoj, miluju vás!“ Zakřičela ještě Zuzana na svoji maminku s tatínkem a vše poctivě zdokumentovala na svém instagramu.

VIDEO:Když ještě nemusela řešit koronavirus, zamýšlela se Zuzana Belohorcová nad třetím dítětem 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií