Zatímco na svých vystoupeních a ve společnosti je zpěvačka Katy Perry, interpretka hitů I Kissed a Girl, Last Friday Night nebo Hot N Cold, vždy dokonale nalíčená a oděná v šílených, pestrobarevných kostýmech, v soukromí dává přednost spíše pohodlnějšímu stylu. Tím spíše nyní, když očekává své první dítě se svým partnerem, známým hercem Orlandem Bloomem (43), který před všemi koronavirovými opatřeními natáčel v Praze fantasy seriál Carnival Row.

Na instagramu sama Katy porovnala své dvě fotky – před karanténou a během ní. Na jedné má krásně načesané vlasy, rudou rtěnku, zvýrazněné oči a nádherné šaty… a na druhé se válí na gauči v županu a všem dává na odiv svou „nahou“ tvář. Jako mávnutím kouzelného proutku se ze sexbomby stala docela obyčejnou, zcela zaměnitelnou mladou ženou, v níž by hvězdu koncertních sálů hledal jen málokdo. Díky těhotenství jí to však ohromně sluší a už dlouho nebyla takhle rozzářená!

„Doufám, že vaše dnešní plány pobytu doma zahrnují i sledování krásné a svižné epizody American Idol, kterou jsme nahráli na Havaji v lednu a únoru letošního roku,“ lákala Katy své fanoušky na sledování populární pěvecké soutěže. Ona sama si další díl této soutěže nepochybně dopřeje pěkně v pohodlí svého bytu, kde si užívá zaslouženého odpočinku jenom ve společnosti svého budoucího manžela, který ji údajně na Valentýna požádal o ruku, a jejich pejsků.

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
78 fotografií