Není to teď jednoduchá doba téměř pro nikoho. Především ti s živnostenským oprávněním, jejichž oblast podnikání zahrnuje společenské akce a události, se nemají nijak zvlášť dobře. Mezi nimi je i Eliška Bučková, která se coby modelka profesně realizuje na přehlídkách. Finanční záchranu jí v době pandemie koronaviru neposkytne ani organizování dětských táborů, kterému se také věnuje.

A tak se Eliška snaží zaměstnat aspoň svoji mysl. Světu instagramu modelka svěřila, že jejím „palivem“ se v době karantény stal jeden ze světově pravděpodobně nejrozšířenějších stimulantů. „Od rána třetí kafe. Stává se ze mě závislák na kofeinu,“ vyznala se Eliška Bučková. A jak to pak vypadá, když se modelka kofeinem řádně prolije? 

To to pak vítězce soutěže Česká Miss 2008 začne v hlavě pořádně rychle šrotovat. „Proč ta pračka pere tak pomalu? Proč se ten vývar vaří tak dlouho? Proč ten prach na police nesedá rychleji, abych jej zase mohla setřít, sakryš! No nejspíš konečně nastal čas na tvoření táborového programu na léto s doufáním, že se uskuteční,“ přeje si z hloubi srdce modelka.  

VIDEO: Co bylo závislostí Elišky Bučkové před zavedením koronavirové karantény? 

Video
Video se připravuje ...

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií