Příběh se táhne od roku 2017. Tehdy jeho hudební kolega, rapper Pusha T (42) konfrontoval Drakea, že syna zatajil, protože se stydí za minulost jeho matky. Sophie Brussaux (30) je bývalá pornoherečka, jež vedla vztah s více partnery najednou, také nebyla první, kdo tvrdil, že ji Drake přivedl do jiného vztahu. Sám rapper ženu nazval lhářkou a se svým týmem řešil další právní postupy, aby zamezil šířícím se drbům. Pravda se ale nakonec ukázala.

Drake Adonise přijal za svého a napsal pro něj písničku Emotionless (bez emocí – pozn. red.), v níž vysvětluje, že syna chránil před světem a že chvíli trvalo, než situaci dokázal vstřebat.

Rapper posléze v další písni s názvem March 14 přiznal, že syna tajil i před rodiči: „Svoje rodiče jsem kritizoval v každém albu. Teď se stydím, protože jsem ve stejné situaci. Vždy jsem hlásal rodinnou pospolitost. Chtěl jsem, aby to tentokrát bylo jinak, sám jsem si tím prošel.“ Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo pět let. Na otce s láskou nevzpomíná a dává mu za vinu, že se rodina rozpadla.

Na konci března vůbec poprvé zveřejnil fotografie svého dvouletého syna. K fotografiím napsal, jak se nemohl dočkat, až se s Adonisem znovu shledá. Zřejmě narážel na dobrovolné sociální distancování kvůli pandemii koronaviru.

Fotogalerie
11 fotografií