Strážníci si při noční objížďce kolem benzinky v Argentinské ulici všimli krátce před čtvrtou hodinou podezřelého chování řidiče (23) černého mercedesu. Když odtud totiž vyjížděl, pořádně šlápl na plyn. 

Spolu s dalšími dvěma spolujezdci vjel na most Barikádníků. Když dojel na konec, zničehonic se otočil a plnou parou vpřed se vracel do Holešovic. Najednou se ozvala rána jako z děla - auto narazilo do stromu.  

Od nehody zdrhli

Když hlídka náraz uslyšela, vydala se zkontrolovat, co se stalo. Na místě už ale našli jen havarované vozidlo - prázdné a navíc uzamčené. Všichni účastníci nehody z auta utekli

„Strážníci přivolali posily a začali prohledávat okolí. Jednoho spolujezdce našli na perónu vlakového nádraží, druhý se vrátil sám. Do pátrání se zapojily i hlídky státní policie a jedna z nich zajistila 23letého řidiče. Případ si k dořešení převzali státní kolegové," uvádí mluvčí pražských strážníků Jiřina Ernestová. 

Video
Video se připravuje ...

Černý Mercedes s tříčlennou posádkou narazil do stromu. Strážníci našli havarované vozidlo prázdné a uzamčené Policie ČR

Fotogalerie
16 fotografií