Má tolik chucpe ve svém věku ještě pořád zapotřebí? Přestože Monika Štikovánalezla lásku a kýžený klid po boku svého snoubence Petra Biniase (23), mladičkého, o 24 let mladšího hokejisty jednoho z podřadnějších klubů v Německu, a spolu novým životem „za hranicemi“ na sociálních sítích dnes a denně proklamuje své rodinné štěstí, to, co se děje v Česku, ji tak docela lhostejnou nenechává. V žaludku jí především leží její nejstarší dcera Ornella, jenom o pár let starší než její stávající partner.

Přestože se tyhle dvě „štiky“ v jednom rybníčku rozhodně nepotkávají, Ornella svou matku zcela odstřihla a žije si svůj vlastní život po boku zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty (62), Monika si nenechá ujít jedinou příležitost si do své dcery veřejně na sociálních sítích rýpnout. Když Ornella například oznámila své druhé těhotenství, Monika se jí vysmála s tím, že jejímu partnerovi bude devadesát, až bude jejich potomek maturovat, a popřála jim, aby jeho výchovu zvládli lépe než výchovu prvního syna Quentina (7)...

To, že po náročném porodu malého Svena, který Ornella musela prodělat takzvaným císařským řezem, skončila na jednotce intenzivní péče, Moniku opět popíchlo. Místo toho, aby s dcerou soucítila, nebo o ni alespoň projevila zájem, když už je v nemocnici, reagovala na to po svém: Ironií. „Navrhuji všem rozhořčeným slípkám a mimoňům s IQ tykve, aby napsali prezidentovi Zemanovi udělit Ornelle řád za hrdinství… Protože žádná jiná žena na světě nerodí císařem, a žádná to nemůže zvládnout sama, a ty tři hodiny na Jip, což je běžná PRAXE po císařském řezu, je prostě HRDINSTVÍ,“ běsnila na sociálních sítích, a to jak na instagramu, tak i na facebooku.

„Jo a ještě pro upřesnění, JÁ TAM BYLA TŘI DNY.... PROTOŽE MI ŠLO OPRAVDU O ŽIVOT A NIKOMU TO NECPU,“ dodala Monika, a asi aby dodala svým slovům důraz, nebála se ani použití Caps Locku. Trošku si ale protiřečí: Náročný porod své dceři vyčítala už ve výše zmiňovaných Štikách. A o tom, že má za sebou náročný porod mrtvého dítěte a samovolné potraty, „mamma Štiková“ sama hovořila ještě předtím, než začala prohlašovat, jak moc by chtěla dát svému mladičkému partnerovi miminko (což si mimochodem naplánovala na tento rok).

„Nechápu, kde se ve vás může vzít taková zloba k vlastní dceři,“ podivovaly se Moničiny followerky a ty, které jí připomněly důležitost rodiny, odpálkovala slovy „já mám rodinu: Petra, mamku, taťku, ségru. Nej rodina!“ Většina negativních komentářů se ale na Moničině profilu dlouho neohřála, na bílo odbarvená blondýnka je totiž rychlostí blesku odstraňovala. „Vy umíte maximálně tak mazat komentáře a blokovat lidi, aby všichni neviděli to, jak vás někteří lidé odsuzují za to, že jste dala přednost chlapovi před rodinou. Chlapovi, kterej se na vás za chvíli vykašle, protože už teď jste pro něho stará. Pak vám bude rodina dobrá!“ vmetl jí proto jeden muž.

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika (tehdy 45) vs. dcera Ornella (tehdy 25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

Fotogalerie
75 fotografií