Kdo na profilu těhotné zpěvačky Katy Perry, jejíž skutečné jméno zní Katheryn Elizabeth Hudsonová, zahlédl její poslední příspěvek, určitě mu hned nedošlo, že jde o svérázný způsob, jak se podělit se svými příznivci o dobré zprávy. Na jejím instagramu se totiž objevila fotka herce Orlanda Blooma, Katyina životního partnera, s širokým úsměvem a obličejem zamazaným od jakéhosi narůžovělého krému, jako kdyby dostal dortem přímo do tváře. „Je to holčička,“ upřesnila proto Katy ve svém komentáři.

Rázem už je jasné, proč se Orlando, hvězda drsného fantasy seriálu Carnival Row, co se před koronavirovou pandemií natáčel v Praze, na snímku tak šťastně culí. Jeho vyvolená nosí pod srdcem vymodlené děvčátko!  Katy se totiž nikdy netajila svou touhou po holčičce: Najevo ji dala v mezinárodní den žen, kdy zpívala v australském městě Melbourne při ženském finále světového poháru v kriketu. Na sobě tehdy měla fialové šaty s ženskými symboly a zrovna když pěla jednu ze svých písniček, v pauze mezi slokami jen tak mimochodem pronesla, že doufá v holčičku… A dav tehdy propukl v hlasitý jásot.

Jak je vidět, Katy Perry se její velké přání skutečně splnilo. Zatímco pro interpretku hitů I Kissed a Girl, Last Friday Night nebo Hot N Cold půjde o první dítko, pro Orlanda to bude už druhá ratolest: Z předchozího vztahu s někdejším andílkem od Victoria’s Secret, půvabnou modelkou Mirandou Kerrovou (36), má totiž synka Flynna Christophera (9). Pro toho ovšem další sourozenec nebude žádnou novinkou: Kerrová svému druhému manželovi, zakladateli sociální sítě Snapchat Evanu Spiegelovi (29), dala už dva potomky, synky Harta (necelé 2 roky) a Mylese (6 měsíců).

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
56 fotografií