Jelikož dům, kde Šeredová se svými nejbližšími bydlí, má terasu i výhled do zahrady, nemusí brunetka sedět věčně zavřená jen mezi čtyřmi stěnami. 

Toho nyní využila a vyfotila se, jak se podobně jako kočky vyhřívá na sluníčku a užívá si teplých paprsků. Dokonce si vyhrnula i tričko, aby slunce šimralo i její nenarozené miminko v bříšku. „Kafe,“ napsala ale jen k fotce plné pohody na instagram a nic moc tak o svém jiném stavu neprozradila.

Trochu sdílnější pak byla v instastories, kde odtajnila, jak tráví nedělní den. Odhalila svou tvář v pleťové masce, aby byla stále krásná, poté ukázala, že se dívá na reprízy pořadů v televizi. A nakonec zvěčnila i jakési sladké pokušení s jahodami a přiznala, že si dát může jen proto, že je poslední den v týdnu. „V neděli prý můžu,“ smála se Alena.

Těžko říct, kdo ji v mlsání takhle omezuje, možná její partner Alessandro Nasi touží mít doma stále krásnou ženu s ladnými křivkami. Pravděpodobně je to ale sama Šeredová, kdo si hlídá svoji linii. Zřejmě ví, co si může dovolit, protože těhotenství si už prožila dvakrát. S bývalým manželem má dva syny a nyní se možná konečně dočká holčičky.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií