V pondělí 6. 4. to bude oscarový film Kolja Jana Svěráka. V úterý 7. 4. se představí Aňa Geislerová ve filmu Želary, za kterého získala Českého lva. Ve středu si pak mohou diváci užít Kvarteto s Bárou Polákovou nebo Jaroslavem Pleslem pod režijním vedením Miroslava Krobota.  Komediální drama Občanský průkaz režiséra Ondřeje Trojana bude mít svůj startovací den ve čtvrtek 9. 4. a týdenní nabídku zakončí čtrnáct let starý film Jana Hřebejka Musíme si pomáhat s Bolkem Polívkou v titulní roli. Kromě pěti Českých lvů byl snímek také nominován na Oscara. 

Filmový distributor a obchodník s audiovizuálními právy společnost AQS, a.s. (značky Bioscop a Magic Box)  se rozhodl zapojit do aktivit podporujících zlepšení nálady ve společnosti v současné nepříznivé situaci. Na svůj youtubový kanál Filmy česky a zadarmo pod heslem Doma seď a zachraň svět, začal nasazovat denně jeden oblíbený film ke zhlédnutí zdarma. Vždy v 17:00 zveřejňuje stránka Filmy česky a zadarmo známý filmový hit posledních let, který je na tomto kanálu volně dostupný po dobu dalších 30 dnů.

 Youtubový kanál Filmy česky a zadarmo má v současné chvíli 340 000 odběratelů a diváci na něm najdou i mnoho dalších snímků od známých komedií přes dramata, akční či romantické filmy, až po filmy pro děti.

Fotogalerie
14 fotografií