Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Za lyžovačku v Rakousku kulku do hlavy?! Případ z Olomoucka řeší policie

Autor: chal - 
6. dubna 2020
10:02

Policisté se zabývají šokujícím výrokem ze sociální sítě facebook. Karel E. napsal, že lidé, kteří odjeli do zahraničí na lyže, by zasloužili kulku do hlavy.

Tomáš K. z Olomoucka vyrazil s přáteli na lyže do Rakouska ještě v době, kdy vláda nijak neomezovala pohyb Čechů, ani nepanovala žádná přísnější opatření.

Po návratu jeden z kamarádů zjistil, že je nakažený koronavirem. Tomáš proto obvolal všechny lidi, se kterými byl po návratu delší dobu v kontaktu, aby je informoval, že je možná taky nakažený. Test později prokázal, že tomu tak skutečně bylo.

Podle Tomáše se následně rozjela obrovská panika, kdy mu někteří sousedé z vesnice dokonce vyčítali, že větrá. Ještě horší situace nastala na internetu.

„Tak poslouchej hrdino, všichni debilové, co jeli na lyže, by měli zaplatit náklady lidem za to vězení. Pokud jsi nakažený, tak ani na zahradu nemůžeš, to by jsi mohl vědět... Znovu máš všechno na háku a vycházíš na zahradu, nic jiného než bezohlednost... Ty a tobě podobní zaslouží pouze kulku do hlavy, jste debilové a to je všechno. Doufám, že vám to karma vrátí i s úrokama,“ dozvěděl se Tomáš od uživatele facebooku Karla E. Na incident upozornil portál iRozhlas.cz.

Výrok Karla E. nezůstal bez povšimnutí ani u olomouckých kriminalistů. „Policie se případem zabývá a vše prověřuje,“ sdělila Radiožurnálu policejní mluvčí Marta Vlachová.

Tomáš i kvůli šokujícímu výroku Karla E. ze sociálních sítí dočasně odešel. Karel E. se za své chování neomluvil. „Můj komentář vyjadřuje pouze můj názor, se kterým můžete a nemusíte souhlasit. Nikomu svůj názor nevnucuji, každý ať si udělá obrázek sám,“ poslal v SMS zprávě iRozhlasu.

joachimk ( 7. dubna 2020 10:33 )

Yarda je blb ze stejného hnízda jako Kalousek.
Co byste chtěli od pionýrů?

lapak ( 6. dubna 2020 12:53 )

yarda!!! ty jsi neskutečný trotl neškodná rymička bud jsi na drogách nebo retard horší než Greta Novotný Kalousek skrátka obecný blb!! přeji ti koronavyrus aby zažil rýmičku!!

Yarda ( 6. dubna 2020 10:34 )

Co třeba tenhle machr? Jak asi dopadl?

Zpověď č.1123137, vloženo 07.03.2020 215:39
Italové nemají žádný zákaz jezdit do ČR, ale my Češi prý nemáme jezdit do Itálie!? Nasr*t! Když můžou paroháči jezdit k nám, tak my budeme jezdit k nim! Nenecháme se diskriminovat. A nejsou to jen paroháči, zákaz jezdit k nám nemají například ani negři, kteří u nás můžou šířit třeba ebolu. Nějaký koronavirus je akorát k smíchu, protože je to neškodná rýmička. Takže ano, zítra odjíždíme do Itálie užít si super lyžovačku. Babiš nám může políbit dolní část zad. Nenecháme se tím debilním čobolem omezovat.
SkySki

lapak ( 6. dubna 2020 10:19 )

kulku do hlavy je opravdu pitomost! ale spoustu těch chytráku kteří se chechtali čechum ignorovali opatření státu pořádnou pokutu a vše zaplatit v karanteně ani kačku a mužeš se chechtat!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa