Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Novomanželům se protáhly líbánky: Kvůli koronaviru uvázli v tropickém ráji!

Autor: rc - 
7. dubna 2020
10:26

Příliš dlouhé líbánky prožívají Olivia (27) a Raul (28) De Freitasovi, novomanželé, kteří kvůli pandemii koronaviru uvázli na Maledivách. V tropickém ostrovním ráji měli původně strávit pouze šest dní a poté se vrátit zpět do rodné Jihoafrické republiky. Ovšem kvůli šíření koronaviru byla letiště v jejich rodné zemi uzavřena, a tak se jim dovolená poněkud protáhla.

Olivia a Raul De Freitasovi pocházející z Jihoafrické republiky dvaadvacátého března odcestovali na slunné Maledivy, aby tam prožili romantické líbánky. Novomanželský pár se ubytoval v prázdninovém resortu Connamon Velifushi Maldives, kde měl zůstat šest dní. Hotelový resort pojme až 180 hostů a host za jednu noc v luxusním hotelu zaplatí až 750 dolarů!

Hotel je jak stvořený pro zamilované páry. Leží na ostrůvku, jehož břehy omývá tyrkysové moře a je lemovaný bělostnými písčitými plážemi. Hosté jsou ubytováni v bungalovech na moři a kromě opalování a plavání v oceánu se mohou povalovat u hotelového bazénu či objevovat podmořský svět.

Ovšem vzhledem ke kapacitě hotelu si milenci jen stěží užijí soukromí na malebné pláži. Toho však měli až moc novomanželé Olivia a Raul, kteří se takřka stali osamělými trosečníky. Podle informací The New York Times měli jen pro sebe hotelový personál. Každý večer měli připravenou večeři při svíčkách na vylidněné pláži, v restauraci sledovali soukromé představení, u snídaně je obskakovalo devět číšníků a užívali si kurzy potápění s instruktorem. Kdekdo by si řekl, že prožívají dovolenou snů. Ovšem nic není tak, jak se zdá.

Pár uvázl na Maledivách kvůli pandemii koronaviru. Jihoafrická republika uzavřela letiště a omezení panuje i na Maledivách. Hotelový personál nesmí kvůli karanténě opustit hotel. Olivia a Raul byli od minulé neděle jedinými hosty poté, co poslední hosté, kteří tam s nimi uvázli, mohli odletět do rodných zemí. To se však stále nedaří novomanželskému páru.

„Začali jsme hrát hodně tenis a kulečník,“ uvedla Olivia pro The New York Times s tím, že ke hře zvou i hotelový personál. „Je úžasné, že jsme dostali čas navíc,“ uvedl Raul, ovšem každým dnem nabíhá účet za hotel a dny radosti se pomalu mění v dny starostí a nedočkavosti. „Každý říká, že by chtěl uváznout na tropickém ostrově, dokud se tak opravdu nestane. Zní to hezky, protože víte, že můžete odjet,“ dodal.

V neděli 5. 4. byl pár motorovým člunem převezen do jiného hotelového resortu, kam byli přemístěni i další turisté pocházející z Jihoafrické republiky, kde společně sečkají na odlet do rodné země. Termín však ještě nebyl stanoven. 

frantacizek ( 7. dubna 2020 10:38 )

romantické

frantacizek ( 7. dubna 2020 10:37 )

moc hezké

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa