Minulý rok se na sociálních sítích Eliška Bučková pochlubila tradičním způsobem, jak slavit Velikonoce. Strávila je ve své rodné Strážnici na Moravě s početnou rodinou a všem koledníkům poctivě nalévala panáky slivovice. Všem těm zvykům a krojům na moravské vísce zkrátka není šance se vyhnout. A očekávala, že si je letos v podobném duchu užije zase. Jako správná praktikující křesťanka si dokonce před Velikonocemi naordinovala 40 dní půstu, který začal koncem února v takzvanou Popeleční středu.

Jenže poté se začal objevovat i v naší republice koronavirus, nejrůznější bezpečnostní a hygienická opatření se neustále zostřovala… a už nyní je jasné, že klasické Velikonoce s koledníky nás tento rok skutečně nečekají. Štíhlounká modelka, která se až do Velikonočního pondělí bude trápit přísnou dietou, co jí zakazuje nejenom jíst maso, ale i mléčné výrobky, se však k nové situaci staví optimisticky. Je to ostatně lepší přístup, nežli si stýskat!

„Letošní Velikonoce budou velmi netradiční pro většinu z nás, ale já se na ně přesto těším! No tak letos kluci z cimbálovky nepřijedou vozem, no... Folklórních písniček mám v telefonu dost, tak si je budu popěvovat alespoň tak,“ nenechala si zkazit dobrou náladu tmavovlasá kráska, která na instagramu rovnou zapózovala v tematické halence s vyšívanými motivy á la cibulák, kterou doplnila „ladící“ rouškou. Podle všeho se však Bučková na Moravu přece jenom chystá. U rodičů má totiž své dva pejsky, dvě čivavy, které jsou jí v těchto těžkých časech těmi nejlepšími parťáky do nepohody.

VIDEO: Eliška Bučková v říjnu 2019 prozradila, že randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná...

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií