Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejpočetnější rodina Británie se zase rozšířila: Supermáma Sue porodila 22. dítě!

Autor: rc - 
6. dubna 2020
13:51

Dětí není nikdy dost! To je zřejmě heslo manželů Sue (45) a Noela (49) Radfordových, kteří na svět přivítali dalšího potomka. Pyšní rodiče už přitom doma měli jednadvacet potomků! Teď se jim narodila v pořadí jedenáctá holčička.

Radfordovi jsou právem označováni za nejpočetnější rodinu Británie. Manželé Sue a Noel společně vychovávali jednadvacet dětí, ovšem přesto, že doma mají dětí víc než jich je v jedné třídě ve škole, rozhodli se rodinu ještě rozšířit!

V nemocnici Royal Lancaster Infirmary Sue přivedla na svět zdravou holčičku. Porod podle informací britského deníku Daily Mail trval hodinu a holčička po narození vážila tři kila! „Byla jsem tak vyděšená, než jsme jeli do nemocnice, kvůli tomu všemu co se děje ohledně viru. Bála jsem se, že Noel nebude moci zůstat se mnou. Byl to ten nejzvláštnější porod, ale na konci toho bych řekla, že to byla vlastně ta nejlepší zkušenost, kterou jsem zažila,“ uvedla máma Sue pro britský deník The Sun.

Sue je vzhledem k počtu dětí zkušenou rodičkou, která víc jak 800 týdnů svého života byla těhotná! První dítě na svět Sue přivedla v době, kdy chodila ještě na základní školu, bylo jí pouhých čtrnáct let. Jejímu nejstaršímu synovi Christopherovi je už třicet let a sám má dvě děti. Maminkou je už i její dcera Sophie, které je šestadvacet let.

Starost o tolik dětí není žádní legrace. Sue stráví úklidem zhruba tři hodiny denně a uživit tolik hladových krků rodiče vyjde na 10 tisíc korun týdně. Hlavním příjmem je pro rodinu pekařství, které provozuje otec rodiny.  

offline ( 6. dubna 2020 22:08 )

Jestli si to přečte Pikora s Šichtařovou, tak nás Pán Bůh chraň.

Uivatel_5417844 ( 6. dubna 2020 17:33 )

Ta musí být závislá na roztrhanou kundu nebo nevím proč tolik rodí špína!

lapak ( 6. dubna 2020 17:24 )

v chánově ji budou závidět!!

Zobrazit celou diskusi