Dcera skandalisty prince Andrewa (60), jenž si minulý rok zrovna nenaklonil veřejnost svým podivným vystoupením v televizní talkshow poté, co se zapletl do sexuálního skandálu pedofilního finančníka a miliardáře Jeffreyho Epsteina (†66), má další důvod dělat si vrásky. Princezna Eugenie, která se v roce 2018 provdala za sympatického byznysmena Jacka Brooksbanka, nyní prožívá dny plné hrůzy. Rodiče jejího muže, George Brooksbank (71) a jeho manželka Nicola (67), se totiž nakazili koronavirem.

Zatímco Nicola mohla zůstat v domácí karanténě, George museli dokonce přijmout na jednotku intenzivní péče. Lékaři zhodnotili jeho stav sice jako vážný, ale stabilizovaný. Koneckonců, vzhledem k jeho věku, nachází se v té nejohroženější skupině lidí, pro které by nakažení virem covid-19 mohlo být fatální… na rozdíl od jeho o 4 roky mladší manželky. Není pochyb o tom, že Eugenie je tím velice znepokojena a o své příbuzné má strach.

Přesto však nesedí doma a nelituje se, spíše naopak. Po odchodu prince Harryho a jeho manželky Meghan Markleové (38) převzala některé jejich královské povinnosti. Po propuknutí pandemie koronaviru na britských ostrovech, místo oslav 30. narozenin, které měla 23. března, začala aktivně pomáhat. Známá šlechtična rozvážela boxy s ovocem a zeleninou do nemocnice Hammersmith Hospital v západním Londýně, aby tím vyjádřila své poděkování a uznání zdejšímu personálu za jejich neúnavnou práci v boji s nebezpečným virem.

Spolu se sestrou Beatrice (31), která kvůli koronavirové epidemii musela zrušit dlouho plánovanou veselku, a matkou Sarah Fergusonovou (60) sice Eugenie plánovala rozvoz i do dalších londýnských nemocnic, jenže nakonec skončila v izolaci i ona samotná. A to prý i přesto, že není jasné, zda princezna navštívila svého tchána s tchyní již v době, kdy byli nakaženi. Není ovšem jedinou členkou královské rodiny, která se musela uzavřít daleko od zbytku světa a svých nejbližších. Podobně na tom je i její matka Sarah, otec Andrew a také její strýc princ Charles (71) s manželkou Camillou (72).

VIDEO: Připomeňte si svatbu prince Charlese s princeznou Dianou (†36)

Video
Video se připravuje ...

Svatba Diany a prince Charlese YouTube

Fotogalerie
77 fotografií