Počátkem března se v naší republice začali objevovat první nakažení koronavirem a den po dni se zostřovala všechna bezpečnostní a hygienická nařízení, která nakonec vyústila v nejrůznější zákazy. Ty se dotkly mimo jiné i natáčení nekonečného seriálu Ulice, který byl beztak virem covid-19 neblaze poznamenán: kvůli podezření na nákazu u jedné z hereček bylo pozastaveno natáčení, později dokonce docela zrušeno, což velice nelibě nesou především diváci.

Šušká se, že onou dotyčnou herečkou by měla být Eliška Hanušová, dcera herce Miroslava Hanuše (56), která v Ulici ztvárňuje plachou studentku fotografie Báru Klímovou. Mnozí herci se tak ze dne na den ocitli bez práce a mezi takové patří i herečka Jitka Smutná. Ta je ovšem od vyhlášení nouzového stavu doma v posteli. 

Mezi duchny ji ale nezahnal koronavirus, který by se jí v jejím věku mohl ošklivě zkomplikovat, ale jiná, neméně těžká choroba. „Paradoxně jsem si kolem 12. března pořídila zánět průdušek,“ posteskla si na sociální síti Jitka s tím, že se konečně pomalu uzdravuje. „Rentgeny ok. Test na protilátky vyžádaný mou skvělou lékařkou po 3 týdnech negativní. Jen pro zajímavost, nahradí ho pojišťovna. Bylo to fakt dlouhé,“ dodala s úlevou.

K brzkému uzdravení jí na facebooku popřála celá řada jejích hereckých kolegů a kolegyň – například herečka Tereza Kostková (43), které Jitka Smutná hrála maminku v seriálu Vinaři. Jak se zdá, jejich vztah je stále tak intenzivní a opravdový jako na place!

VIDEO: Jitka Smutná: Seriál Vinaři mně sblížil s mou rodinou

Video
Video se připravuje ...

Jitka Smutná: Seriál Vinaři mně sblížil s mou rodinou. 

Fotogalerie
41 fotografií