Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Partička mladých mu hlučela pod balkonem: Muž (32) jich pět zastřelil a pak chtěl utéct!

Autor: ČTK, yks - 
6. dubna 2020
20:41

Dvaatřicetiletý muž zastřelil v ruském městě Jelaťma v Rjazaňské oblasti pět lidí, kteří podle něj dělali příliš velký hluk pod jeho oknem. O jeho zatčení a vazbě informuje Vyšetřovací výbor Ruské federace.

Muž se podle vyšetřovatelů kolem desáté večerní místního času (21:00 SELČ) obořil ze svého balkonu na skupinku mladých lidí, která postávala venku.

Slovní potyčka se brzy proměnila v hádku, načež se útočník vrátil do svého bytu. Když z něj znovu vyšel, měl v ruce loveckou pušku, kterou na místě zastřelil pět lidí. Jednalo se o čtyři muže a jednu ženu. „Tvrdil, že jednal v nutné obraně,“ uvedly bez dalšího upřesnění ruské orgány.

Podle policie se snažil podezřelý uprchnout, policie ho však dostihla a našla u něj doma legálně drženou zbraň. Jak uvádí ruští vyšetřovatelé, soud mu následně potvrdil vazbu. Podle ruského práva hrozí pachateli až doživotní vězení. 

 

krkoun ( 7. dubna 2020 09:24 )

Bohužel,nemám balkon.........!

sosacek ( 7. dubna 2020 04:31 )

Pán je určitě nevinný, asi to byla nešťastná náhoda. Jak se tak otočil tak zavadil rukávem o spoušť / 5x / a bylo to. Mě se to jednou taky stalo..

offline ( 6. dubna 2020 21:25 )

Hrdina. Obětoval se pro ostatní. Měl by dostat vyznamenání, místo toho si zkazil život. Věřím, že těchto pět darebáků už dávno sr alo půlku města, ale každý držel hubu. Tak je to vždycky. Nic se neřeší včas - ti už měli dávno sedět, až pak někomu bouchnou saze.

Citronel ( 6. dubna 2020 21:11 )

Nedavno jsem jel autobusem a seděl jsem ve předu,úplně vzadu seděla jedna jediná Ruska a telefonovala,chápu ho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání