Koronavirová opatření se dotkla celé řady nejenom „běžných“ občanů naší republiky, ale i celebrit a umělců, jejichž obživa spočívala v představeních na prknech, co znamenají svět. Herečka Barbora Mottlová, která byla vždycky zvyklá na vysoký životní standard, její sociální sítě jsou ostatně plné fotek z luxusních dovolených, tu v Keni, tu na Bali, anebo v Thajsku, se ovšem rozhodla místo fňukání na sociálních sítích něco dělat. Začít pracovat, jak se říká, rukama.

„Ze dne na den jsem přišla o veškerou práci, jako velká spousta lidí kolem mě. Beru situaci takovou, jaká je, a vycházím z ní,“ svěřila se na svém instagramu půvabná blondýnka. „Nedá se nic dělat. Nebrečím. Nesedím doma na zadku a nečekám, až dojdou peníze. Nenechám se od nikoho vyživovat, a když mám zdravý nohy a ruce, nebudu si ani půjčovat, abych mohla doma válet šunky. Nájem ani žvanec se samy nezaplatí.“

Proto se rozhodla vzít pro herečku možná nečakané zaměstnání - v potravinách. Z krásky, co se dosud nakrucovala tak maximálně ve fitku, je najednou žena za pultem! „Už druhý týden dělám v sámošce na pokladně,“ přiznala Mottlová u selfíčka v zelené pracovní košili, pěkně se jmenovkou na hrudi. „Díky tomu mám dobrý pocit z odvedený práce, učím se novým věcem a hlavně, poznala jsem super partu lidí. Jsem vděčná za to, co mám a co díky týhle divnodobě poznávám…“ dodala vnadná kráska, známá například ze seriálů Po hlavě nebo Ohnivý kuře.

Za tento odvážný krok sklízí Mottlová jenom samou chválu. Herečka Eva Decastelo (41) ji nazvala „super holkou“ a pochválila ji i herečka Michaela Dittrichová (28), představitelka potvory Libušky v seriálu Modrý kód. „Jsi skvělá! Nemít malého prcka, jdu do toho taky,“ napsala jí na sociální síti. „Vždy jste mi byla sympatická, vždycky jsem vás v seriálech měla ráda, ale tímhle jste stoupla ještě o level výš. Charakter se pozná,“ jásají i Bářiny fanynky. „Hodně lidí by si z vás mělo vzít přiklad!“ zaznívá v komentářích nejčastěji.

VIDEO: Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři!

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií