Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tohle rozplakalo i zdravotníky: Žena s koronavirem zemřela během porodu!

Autor: DH - 
7. dubna 2020
13:15

Velká Británie je v slzách z dalšího smutného příběhu, který napsala pandemie koronaviru. Krátce po porodu zemřela v jedné z porodnic mladá matka s pozitivním testem na covid-19. Patrně netrpěla jinými vážnými zdravotními problémy.  

Ke smutné události došlo v porodnici ve Whittingtonu v severním Londýně. Novorozené dítě podle posledních zpráv přežilo a je v péči lékařů, přičemž nic nenasvědčuje tomu, že by mělo být pozitivní na koronavirus.

Nakažená matka, která bohužel nepřežila porod, neměla podle lékařů jiné vážné zdravotní komplikace a její tělo si převzal koroner k dalšímu zkoumání. Personál nemocnice, který je už nyní extrémně zaneprázdněný a zničený, tato zpráva doslova zdrtila.

„Uprostřed všech těch traumat, která si naši hrdinové z NHS (britská národní zdravotní služba, pozn. red.) prožívají, měla tato tragédie na personál extrémní dopad. Většina z nich skončila v slzách, jedinou útěchou je, že dítě přežilo,“ nechal se slyšet zdroj pro Daily Mail.

Bohužel, zpráva o smrti matky přišla krátce poté, co se Anglie ujala smutného prvenství, když byl u novorozeného dítěte proveden pozitivní test na koronavirus, který na plod pravděpodobně v těhotenství přenesla jeho matka. Oba jsou teď v péči lékařů v oddělených nemocnicích, stav matky je ale horší než u jejího dítěte.

ChrapouniRetardovani ( 7. dubna 2020 22:19 )

To se někdy stává a stávalo že ženy umírají a umírali po porodu!!!! Kvůli tomu nemusí mít hned koronavirus vy vypatlanci a Evka4 je to totálně ale fakt totálně vypatlaná deb.lní píč.a!!!! Ta by mohla taky zemřít!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa