Půvabná Hilaria Baldwinová se nikdy netajila svým přáním mít velkou rodinu. A i když jí v uplynulém roce těhotenství dvakrát nevyšlo, nikterak ji to od dalších pokusů přijít do jiného stavu neodradilo. A zadařilo se, takže nyní onu šťastnou zprávu světu oznámila na instagramu prostřednictvím videa, na kterém je slyšet tlukot malého srdíčka na ultrazvuku.

„Nechám mluvit miminko, protože já sama nemám slov, abych popsala, jaké pocity ve mně tento zvuk vyvolává. Právě jsem se dozvěděla skvělou zprávu, že všechno je v pořádku a tohle maličké je zdravé,“ uvedla k tomu rodačka z turistického ráje Mallorky. 

Manželka herce Aleca Baldwina, známého například z několika posledních dílů akční série Mission: Impossible, drama Letec nebo Skrytá identita, rozhodně nepatří mezi hvězdy, které by si své soukromí tutlaly a tyto krásné okamžiky prožívaly jenom se svými nejbližšími. Prakticky online sdílela své poslední nevydařené těhotenství. „To, že jsem byla o všem tak otevřená, mi umožnilo trošku si ulevit. Tajemství jsou děsivá, jen pokud zůstanou tajemstvím. Když o tom začnete mluvit, najednou to přestává být tak děsivé,“ svěřila se tmavovlasá kráska v rozhovoru pro Today Show.

Poté, co ve čtvrtém měsíci přestalo tlouct jejími miminku srdíčko, prožívala bolest, jakou nikdy předtím nezažila. „Málem mě udusila,“ štkala tehdy na sociálních sítích, za což se ovšem dočkala ostré kritiky: Bylo jí vyčítáno, že jí jde jenom o lacinou exhibici. Ona však zastává názor, že díky tomu, že se o těchto bolestivých tématech nestydí mluvit nahlas, může jenom pomoci mnoha dalším maminkám, které se ocitly v podobné životní situaci jako ona.

Mimochodem, zatímco Hilaria našla svůj smysl života v plození dětí, Alec už tak nadšený není. Kromě čtyř dětí s Hilarií, dcerky Carmen (6) a synků Rafaela (4), Leonarda (3) a Romea (necelé 2 roky), má ještě dceru Ireland (24), která vzešla z jeho předchozího manželství s herečkou Kim Basingerovou (66). Šesté dítě mu podle všeho ke štěstí zase tolik neschází… „Ano, ona by tuto výzvu ráda podstoupila, ale já jsem ten, kdo je proti,“ posteskl si herec loni v březnu v jednom z mnoha interview. No, zřejmě jeho názor není v jejich domácnosti až tak důležitý...

VIDEO: Účes podle Hailey Baldwinové (23), Alecovy neteře: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Hailey Baldwin: Naučte se konečně, jak si zaplést copánek u hlavy. David Hanuš

Fotogalerie
56 fotografií