Je jasné, že Mahulenu šílenství okolo dezinfekce, paralenu nebo vitaminu nechalo chladnou. Už před časem si totiž všeho pořídila dostatek za běžnou cenu a dokázala to, když otevřela lednici. Zatímco někteří mají dveře napěchované lahvemi vína nebo omlazovacími séry a laky na nehty, které by měly být v chladu, herečka tam má malou drogerii a lékárnu v jednom. 

„Jinak jsme úplně normální. Koronavirus,“ okomentovala své poklady v lednici Bočanová. Její přihrádky přetékají vitaminy, dezinfekčními gely, léky, mastmi, sirupy proti stresu, na imunitu... No, není toho málo, ale vzhledem k tomu, že její dcera musí užívat léky na epilepsii a další trable, je prevence na místě. 

Co ale herečku vytočilo je „rouškobraní“ některých lidí, kteří to pojali, jako módní věc. „Je vážně potřeba Gucci a Chanel rouška do p.....e? Děsí mě lidi tohoto typu. Není mi 30 a nikdy mě tyhle kraviny nebraly, ale tohle je fakt už moc, tomu už se nejde pousmát. Co třeba slepecké hole Prada?“ rýpla si do lidí, kteří se i na roušce musí pochlubit luxusní značkou. 

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií