Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Poslední díl Ordinace před zrušením! A co bude teď s Adamovskou a spol.?

/
  • Poslední díl Ordinace před zrušením! A co bude teď s Adamovskou a spol.?
    9. dubna 2020 ● 09:30

    Diváci populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě se s ním budou muset po 15 letech rozloučit. Ve čtvrtek se odvysílá poslední díl, i když ne definitivně. Další epizody prý budou, ale kvůli současné situaci ohledně koronaviru nedokáže TV Nova říct, kdy přesně na ně dojde. „Současná situace nám neumožňuje vysílat ve frekvenci, na jakou je publikum 15 let zvyklé,“ přiznala ředitelka korporátní komunikace TV Nova Lucie Melecká. A jak to bude s osudy Aničky Slováčkové (24), Petra Štěpánka (71) a spol. před nucenou pauzou?

  • 1.

    Zlata Adamovská alias Běla Valšíková: Duševní porucha

    Zlata Adamovská (61) v roli lékařky Běly konečně rozlouskne záhadný případ malé pacientky Svátkové. Svůj díl na úspěchu mají i sestřičky na urgentu. Nová posila, lesbická sestra Saša, v podání Táni Hlostové (30), kterou kolektiv ještě zcela nepřijal, měla podezření, že holčičce ubližuje její matka. Nakonec se potvrdí, že se jedná o Münchhausenův syndrom, při kterém je záměrně předstírána tělesná porucha.

    Zlata Adamovská, Robert Jašków, Markéta Děrgelová a Jana Boušková v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova, archiv

  • 2.

    Petr Štěpánek alias Eduard Valšík: Vážná nemoc

    Robert Jašków (50) je coby primář Mára ve sporu s Petrem Štěpánkem alias ředitelem nemocnice Eduardem Valšíkem kvůli přístupu k pacientům a snaží se ho znejistět narážkami na jeho vyšší věk. Neváhá se v případu intoxikovaného kluka spojit proti Valšíkovi i se synem Patrikem, kterého ztvárňuje Patrik Děrgel (31).

    Jenže vyhlášená apatická kamenické nemocnice se cítí oslabený. Jeho okolí vidí, že je na pokraji sil, i když on se to všemožně snaží nedat znát. Jen únava, nebo snad vážná nemoc?

    Petr Štěpánek jako Eduard Valšík v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova, archiv

  • 3.

    Anička Slováčková alias Radka: Komplikovaná láska

    Radka, kterou hraje Anička Slováčková, se zamilovala do Vojty v podání Ivana Luptáka (33). Jenže ten vztah bere stále jen jako zástěrku na ochranu před drobnohledem primáře Máry (Robert Jašków). Ji to mrzí a snaží se nedat nic znát. Pak ale Vojtovi odhalí smutné tajemství ze svého dětství a dospívání. Též udělá cosi, díky čemuž ji konečně mladík uvidí i jinak. Bude z toho láska?

    Anna Slováčková Ivan Lupták v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova, archiv

  • 4.

    Jana Holcová alias Zita: Poslední přání

    Ve vztahu jsou Petr Hanák se Zitou v podání Radima Fialy (49) a Jany Holcové (44) spokojení, ale v práci je čeká perný týden. Nejprve Zitu čeká soud a pak rozčarování z LDN, kam nechala umístit svého prominentního pacienta Tomáše Rédla (Jan Komínek, 26). Mladík trpí svalovou dystrofií a na LDN se jeho zdravotní stav radikálně zhoršil - má proleženiny, je podvyživený a umírá...

     

    Zbývá mu jen splnit poslední přání. Rédl by se moc rád dožil narození své sestřičky, která má porodit každým dnem? Povede se jeho mamince porodit předtím, než Tomáš vydechne naposledy. Zita dělá všechno možné, ale ona i Hanák kvůli tomu tak nevnímají to, že šikana malého Filipa (Adam Vojtek, 7) se stupňuje. Schyluje se k obrovskému dramatu...

    Jana Holcová jako Zita v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova, archiv

  • 5.

    Martin Zounar alias Bobo Švarc: Ďábelský plán

    Martin Zounar (52) a Martina Randová (48), respektive Bobo a Heluš se již před časem vsadili s hejtmanem Švarcem o milion korun a sázku, kdy v malém bytě musí vydržet s Hečkovými – tedy s Bobovým bratrem Ludvou a maminkou - Zdeněk Godla (44) a Lenka Termerová (72), se jim zatím daří plnit.

     

    Všichni spolu kupodivu vychází a hejtman je nesvůj. Sázku nechce prohrát a milion už vůbec ne, a tak vymyslí ďábelský plán - Boba a Heluš přihlásí do reality show Manželská výměna. To přece tihle dva nemůžou ustát! Nebo ano?

    Rodina Švarcových v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova, archiv

  • 6.

    Jak šel čas se špitálem v Kamenici?

    • 6. září 2005 – první díl první série Ordinace v růžové zahradě
    • 15. ledna 2008 – první díl druhé série Ordinace v růžové zahradě 2
    • 17. března 2020 – poprvé po 15 letech konec natáčení
    • 9. dubna 2020 – poslední díl před nucenou pauzou

    VIDEO: Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci!

    Video
    Video se připravuje ...

    Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci! TV Nova

    Daniela Šinkorová se v rozhovoru rozvyprávěla o natáčení Ordinace.
    Autor: TV Nova a archiv Blesku

    Fotogalerie
    47 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

nemocna: Je nám moc líto že další díly nějakou dobu nebudou kvůli karanténě, ale chápeme to a už ted se moc těšíme na další natočené díly, moc děkujeme za krásný seriál, jen jedno nás dost mrzí jak herci, zaměstnanci jsou od Novy odměnovani, jsou to až neskutečné vysoké výplaty, myslíte si že je to spravedlivé vůči ostatním kteří se mnohem víc nadřou a nemají ani polovinu toho? i super stár porota má denně neskutečné honoráře a přitom tam jen sedí a hodnotí výkony soutěžících, to je tak NOVA bohatá že může dávat takové výplaty za nic?

(09. 04. 2020 22:29)

Evka4: A co chudák Godla? Tomu dluhy fofrem porostou..

(09. 04. 2020 17:25)

krapotkin: To jsou starosti o komedianty, kteří se nám mnokrát denně vnucují v idiotských reklamách, za které inkasují miliony.

(09. 04. 2020 16:41)

ivalen: Četl si autor po sobě, co napsal? Vždyť to je hrůza, za to je placen ?

(09. 04. 2020 13:58)

spania: Hodně se za tu dobu změnilo,mnoho herců se vystřídalo,ale pořád na to koukáme Jen se nám teď nelíbí ten nový styl natáčení.A stejně ty první díly první řady byly nejlepší!To byla úplně jiná Ordinace než teď.

(09. 04. 2020 13:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy