Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eliška Bučková: Na venkově u Jakuba jsem se nudila

14. dubna 2020 | 06:00

Eliška Bučková už dávno není jen „tou modelkou“ nebo „misskou“. Nejenže účinkuje v divadle, ale také se věnuje i dětským táborům. Především si ale prošla těžkou nemocí, která ovlivnila její zdraví i psychiku.

S Eliškou jsem se „sešla“ on-line a povídaly jsme si přes Skype. Možná jsem tak trochu čekala, že to bude rozhovor s „modelkovskými manýrami“. Opak byl pravdou. Eliška je nejen krásná žena, ale také moc sympatická a vřelá osoba a podle všeho, co mi řekla, to má v hlavě dobře srovnané.

Co je v současné době vaší největší náplní a motivací?

Tak určitě je to organizování dětských táborů, kdy vlastně pokračuji v tom, co mi předali moji rodiče, kteří organizují akce pro děti i tábory. A vlastně divadlo a modeling beru jako takové uspokojení mého ega. Jsou to momenty, kdy pozornost je upřená na mě. Kdy mám možnost ukázat lidem, co umím, a samozřejmě mě to také motivuje k tomu, abych na sobě pracovala, takže jsem začala už před rokem chodit na hodiny zpěvu ke své kolegyni Elišce Ochmanové. A kvůli divadlu jsem začala také tancovat s profesionálním tanečníkem Lukášem Chmelíkem.

Nežárlila jste na svého expřítele Jakuba Vágnera v soutěži StarDance 2019?

Ne, vůbec ne, já jsem jim fandila! Kuba mi sám volal, jakmile ho oslovili s nabídkou tancovat v soutěži. Chtěl se poradit. Přece jen, prožili jsme spolu tři a půl roku. Já jsem mu tehdy řekla, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...