Kdo by si nepamatoval mladičkou, tehdy šestnáctiletou Dominiku Starou, z docela prvního kola Česko Slovenské SuperStar? Křehká plavovláska tehdy skončila třetí, před ní se umístili už jen Martin Chodúr (30) a Miro Šmajda (31). Všichni tři se sice stále věnují hudbě, u Dominiky se to ale možná brzy změní. Slovenský premiér Igor Matovič, jenž na svou pozici nastoupil teprve 21. března tohoto roku, si prý od nástupu do funkce hledá nového mluvčí(ho) -  a zdá se, že v Dominice konečně našel onu ideální kandidátku.

„Momentálně je to v takovém stadiu, že pan premiér mě pozval na Úřad vlády s tím, že jsme si povídali o této pozici, ale zatím nepadlo ani definitivně ano, ani definitivní ne, ani z jedné strany. To znamená, že stále je vše otevřené. To je všechno, co bych k tomu momentálně řekla,“ sdělila slovenskému magazínu Nový Čas Dominika, která aktuálně žije v Šamoríně na jihu Slovenska.

Proč ovšem premiér oslovil s touto nabídkou právě zpěvačku, která se na sociální síti ráda prezentuje odhalenými fotkami a slušivými selfíčky, je ovšem záhadou. Nemá vystudovanou žádnou politologickou školu, po osmiletém gymnáziu na Slovensku se jen v USA, kam se na čas přestěhovala, věnovala studiu managementu. Na otázku, zda se s Matovičem znala i před touto nabídkou, ale reagovala Dominika odmítavě: „Pan premiér mě oslovil, ale předtím jsme se vůbec neznali. To znamená, že jsem ho poprvé potkala, až když jsem byla na Úřadu vlády.“

VIDEO: Aktuálně ze SuperStar: U Uspávanky Jindry Kajaka (54) neudržela Monika Bagárová slzy!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Monika Bagárová neudržela slzy! TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií