I přes vyhlášenou karanténu a fakt, že koledníkům se letos se svými výtvory letos asi nepochlubí, Agáta Hanychová (34) nerezignovala na velikonoční výzdobu. Pořídila si krásnou květinu i se slaměným králíčkem. To by ale nesměla mít doma malé děti.

Dcera Mia se rozhodla ji trochu vylepšit. Květinu otrhala a květy naházela do popcornu. „Když máte asi tak minutu klidu nebo si to aspoň myslíte. Mia mezitím tady tu krásnou velikonoční kytičku otrhala do chipsů, nebo jak se to jmenuje!“ nemohla ani z rozčílení přijít na jméno slané pochoutce z kukuřice Agáta Hanychová na krátkém videu ve svých instastories.

Zato její máma Veronika Žilková (58) má přípravu na Velikonoce o poznání klidnější. Nebo se aspoň s žádným dramatem nesvěřila. Na svůj instagram si dala fotku ve fotbalovém dresu, zachycená v průběhu sportovního výkonu. Snímek pak herečka opatřila jednoduchým přáním: „Veselé Velikonoce přeju všem!“.

Roman Vojtek (47) zase sází na tradice. Herec ví, že během Zeleného čtvrtku by se měl vzdát všeho masa. Podělil se proto o fotku kulajdy s vajíčkem, kterou mu připravila jeho manželka Petra Vojtková, dříve Vraspírová (33). „Zelený čtvrtek. Nemasujem... kulajdujem. Dal jsem dva talíře. Díky, lásko, byla to mňamka,“ pochválil herec veřejně kuchařské umění své ženy Petry.

Na mazanec má už zaděláno i Monika Absolonová(43). Kynoucím těstem v míse, v níž nechybí rozinky, se zpěvačka pochlubila na svém instagramu. Kromě mísy Monika Absolonová rovněž ukázala, jak mají doma vyzdobený jídelní stůl. V ošatce s ovocem se pyšně dme velikonoční slepička.  

Jehněčí maso na chilli podlité červeným vínem. S tímhle vlastnoručně stvořeným pokrmem na talíři popřál Adam Mišík (22) veselé Velikonoce svým fanouškům. Jestli se o pečené jehňátko podělí u jednoho stolu s nějakou spřízněnou duší, nebo nařízenou karanténu dotáhne do úplné izolace, zpěvák nesvěřil.  

Pro Nikol Švantnerovou (27) jsou Velikonoce, zdá se, důležitým svátkem. Postupně totiž vkládá do svých instastories obrázky a informace o tom, jak se na ně letos připravuje. Nejdřív modelka ukázala, že si na Zelený čtvrtek dopřála pořádnou porci špenátu. Následně Nikol Švantnerová vyjevila, že má v plánu poprat se s troubou a stůl pyšně ozdobit upečeným velikonočním beránkem. Z modelčiných sociálních sítí je taky zřejmé, že tradiční kraslice nebudou. Místo nich misska peče perníčky ve tvaru vajíček.    

To Hanka Kynychová (52) bude mít letošní Velikonoce krásně provoněné. Na svém instagramu se totiž cvičitelka pochlubila, že jí vykvetly narcisy. Tahle květina původem z jižní Evropy je díky době svého výkvětu s Velikonocemi bytostně spjatá, a je dokonce zvaná jejich poslem. A tak se Hanka Kynychová raduje a svým fanouškům přeje co nejkrásnější Velikonoce.  

Připravená pustit se do oslav Velikonoc je i Michaela Ochotská (35). Někdejší moderátorka to dokázala prostřednictvím svých instastories, když se s fanoušky podělila o stůl nazdobený v duchu svátků jara. 

Už s vyhlášením karantény se Lucie Gelemová (37) s Felixem Slováčkem (76) přesunuli na chalupu do jižních Čech a slavit tam bude zamilovaná dvojice i Velikonoce. Výtvarnice umí vzít do ruky nejen štětec, cizí jí není ani nakládání s kuchyňskými spotřebiči a ingrediencemi. Díky tomu může hudebníka potěšit vlastnoručně upečeným beránkem a nabarvenými vajíčky.       

Lucii Křížkové (35) zpříjemnila Velikonoce skutečnost, že někdo využil její recept na pečení perníčků ve tvaru velikonočních zajíčků. Radost z toho měla někdejší misska takovou, že se tím rychle pochlubila na svém instagramu v sekci stories.   

Pro potěchu nejen oka si velikonoční zátiší vytvořila Michaela Kuklová (52). Mech, tráva a tři nenabarvená vajíčka, to jsou propriety, které k tomu herečka použila. Možná se drží souvětí ze známé koledy: „Nemáte-li malovaný, dejte aspoň bílý.“ 

Žádné složitě barvené kraslice. Touhle cestou se letos vydala Veronika Arichteva(33). Herečka si s komplikovanými metodami zkrášlování vajíček hlavu neláme. Zvlášť když jí jde především o vtipnou fotku na instagram. Na té si Veronika Arichteva zakrývá jedno oko vajíčkem, na které jednoduše namalovala řasy. A tak herečka svým fanouškům poslala jedno laškovné velikonoční mrknutí.


Byť je vdaná za Turka, Tereza Maxová (48) slaví tradiční české Velikonoce. Letos se modelka navíc rozhodla vzdát se používání barev na vajíčka, tedy aspoň těch obsahujících chemii. Tentokrát Tereza Maxová sáhla po čistě přírodních barvivech, a tak červené na vajíčkách dosáhla pomocí červené řepy, k modré pomohly borůvky a ke světle hnědé klasicky dopomohla cibule.

VIDEO: Pečení Moniky Absolonové je vyhlášené! Jak dělá vánočky?

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová peče vánočky. 

Fotogalerie
64 fotografií