Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na Ústecku vylovili z Labe mrtvého muže: Tetování pomůžou s identifikací, doufá policie

Autor: chal - 
10. dubna 2020
09:49

Policisté se obrátili na veřejnost s výzvou o pomoc při zjišťování identity mrtvého muže, jehož tělo bylo nalezeno v úterý ráno v Labi. Zesnulý muž měl několik tetování, podle kterých by ho jeho známí nebo příbuzní mohli poznat.

Policisté se obrátili na veřejnost s výzvou o pomoc při zjišťování identity mrtvého může, jehož tělo bylo nalezeno v úterý ráno v Labi. Zesnulý muž měl několik tetování, podle kterých by ho jeho známí nebo příbuzní mohli poznat.

Tělo neznámého muže bylo ve vodě na pravém břehu řeky Labe u obce Valtířov. V úterý ráno na místo dorazil koroner, který tělo ohledal. „Soudní pitva následně určila, že na smrti muže neměla podíl cizí osoba,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Identita nebožtíka je zatím neznámá. Policisté proto poprosili o pomoc veřejnost a zveřejnili fotografie jeho oblečení a tetování. Právě ta by mohla být hlavním vodítkem, podle kterého zesnulého pozná někdo z jeho přátel, příbuzných nebo kolegů.

Muž má na levém prsu tetování s motivem ptáka s roztaženými křídly, na pravé lopatce sovu, v horní částí zad uprostřed nápis „OMNIA VINCIT AMOR“ a na pravé ruce nad ramenem má vytetovanou postavičku robota.

Podle policistů bylo zesnulému 20-25 let, měl po stranách hlavy krátce střižené světlé vlasy a měřil 188 centimetrů. Vážil 85 kilogramů a na sobě měl šedé tričko, žlutou bundu, modré džíny, sportovní boty a ponožky fotbalového klubu FC Bayern Mnichov.

y1xcvbnm ( 10. dubna 2020 10:19 )

tetování je tak ohavné , nemyslím u tohoto muže ale vůbec

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání