Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Superboháči s kočičkami v soukromém letadle mířili do luxusní vily v Cannes: Po přistání je otočili a vrátili domů

Autor: DH - 
10. dubna 2020
15:05

Soukromý letoun plný boháčů byl francouzskými úřady poslán zpět do Velké Británie poté, co se skupinka rozhodla strávit karanténu v luxusním sídle ve městě Cannes. Na letišti na boháče čekaly tři vrtulníky, které je tam měly přepravit. Výlet ale kvůli přísným opatřením ve Francii nedopadl pro pracháče zrovna šťastně.

Podle francouzských médií cestovalo v letadle sedm mužů ve věku mezi 40 a 50 lety a tři mladé ženy, kterým bylo všem maximálně lehce přes dvacet let. Všichni plánovali společně strávit karanténu v luxusním sídle v Cannes, a proto tryskáčem přiletěli minulou sobotu na letiště Marseille-Provance na jihu Francie z Londýna. Tam už na ně ale čekala policie.

Cestu údajně naplánoval finančník chorvatského původu, který pro skupinu zarezervoval jak letadlo a vilu, tak i tři vrtulníky, které čekaly na letišti, aby všechny bezpečně dopravily přímo k luxusnímu sídlu. To ale ještě nevěděli, že francouzské úřady budou striktně proti jejich pošetilému rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že země s galským kohoutem ve znaku je koronavirem těžce zasažená, platí tam přísná opatření ohledně cestování přes hranice.

Podle zdroje francouzských médií pracovníci letiště nejprve tryskáči řekli, ať na tamní ranveji ani nepřistává, na což ovšem piloti nereagovali a s letounem skutečně na ranvej dosedli. Po přistání ale policie nikoho nepustila z letadla, což se pasažérům vůbec nelíbilo. Nastala proto údajně hádka, ale francouzské úřady byly neoblomné a letoun poslaly zpět do Londýna.

„Překračování hranic je povoleno pouze z legitimního důvodu,“ uvedla mluvčí francouzských celníků. Mezi pasažéry, kteří museli neprodleně Marseille opustit, byli Němci, Francouzi, Rumuni i Ukrajinci. Devět se jich vrátilo do Velké Británie, Němec pak vlastním letadlem do své vlasti.

juuuhele ( 17. dubna 2020 12:49 )

Do tý vily se právě nastěhovala Megera a poblázněnej Harry.

juuuhele ( 17. dubna 2020 12:49 )

Jen ta vila není v Cannes, to je vila Petra Manorv Malibu Pier v USA.

Pepa Re ( 12. dubna 2020 09:17 )

Nelži retarde

slovan1954 ( 11. dubna 2020 15:54 )

lapak ( 11. dubna 2020 08:20 )

Lenina na ně!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa