„Byla to nejstrašidelnější věc, jakou jsem zažila!“ Je nezpochybnitelně přesvědčená stále ještě otřesená Pink. Se slzami v očích to zpěvačka svěřila Ellen DeGeneresové (62), která svou oblíbenou talkshow přesunula v rámci karantény na internet a celebrity zpovídá z domova skrze webkamery. Zatímco problémy s dechem a oteklý krk ji provázely celou dobu nemoci, zpěvačka prý nikdy neměla teploty.

To u jejího syna Jamesona naopak horečka vyletěla nahoru a nešla srazit. „Trpěl bolestmi žaludku, hrudníku i hlavy. Měl průjem a obrovskou horečku, která stále stoupala,“ vzpomíná s hrůzou vyděšená matka. Když se situace dlouho nechtěla zlepšit, Pink přiznává, že se obrátila k bohu. „V jednu chvíli jsem padla na kolena a začala se modlit. Plakala jsem. Podle toho, co nám říkali, jsem si byla jistá, že děti by měly být v pořádku,“ přiznala zpěvačka po vlastní zkušenosti přesvědčená o tom, že nemoc nepostihuje v horší míře jen seniory nad 65 let, ale i mladší jedince a děti.

Pink nemá problém mluvit i o kontroverzi, kterou vyvolal fakt, že si dokázala zařídit test na covid-19. Těch je totiž ve Spojených státech amerických málo a jsou dostupné jen "pod rukou". Mnoho lidí zpěvačce tohle privilegium už vyčetlo. Pro ně ale má Pink jasný vzkaz. „Řekla bych jim dvě věci. Zaprvé máte právo být naštvaní, že mě otestovali a vás ne. Ale váš vztek ke mně ničemu nepomůže. Měli bychom společně pracovat na tom, abychom změnili fakt, že k testům nemáte přístup. A zadruhé mi ukažte kohokoli s tříletým dítětem, kdo by mohl a testování by odmítl!“ Je přesvědčená zpěvačka.   

Za to, jak otevřeně o svém nakažení i průběhu nemoci Pink vypráví, jí Ellen DeGeneresová vystřihla velkou poklonu. „Myslím, že je skvělé, že o tom mluvíš. Jako to dělali i Tom Hanks a jeho žena Rita. když se totiž jedná o někoho, koho známe a umíme si ke jménu přiřadit tvář, jsme najednou ochotni víc naslouchat,“ je přesvědčená moderátorka.   

Fotogalerie
50 fotografií