Osmou řadu StarDance Veronika Lálová po boku herce Zdeňka Piškuly (21) vyhrála a už tehdy si při finálové sambě předvedla, jak umí krásně vrtět dokonalým zadečkem. Také po boku pětibojaře Davida Svobody (35) v další sezoně zářila jako žárovička, až se spekulovalo, zda mezi nimi nepřeskočila jiskra. 

Ještě na začátku letošního roku se pak Veronika moc těšila, že bude Česko reprezentovat i se svými dvěma půlkami na slavném karnevale v Riu de Janeiru. Teď je ovšem, stejně jako všichni, zavřená doma kvůli pandemii koronaviru. 

Nenudí se ale ani tak a dokonce přivolává léto, takže opět odhaluje své dokonalé křivky a rozpaluje tak nejednoho muže. „Tak já už vyhlížím léto. Slunce mi dodává energii, mám ráda tyhle první krásné dny!!! Vy také?“ napsala na instagram okatá brunetka a pochlubila se hned dvěma fotkami v plavkách.

A na jedné z nich samozřejmě neomylně stojí tak, aby byly vidět především její vyhlášené zadní partie. Mnoha pánům tím udělala radost a v komentářích jí všichni do jednoho skládali hold. „A hned jsou ty Velikonoce krásnější,“ nechal se jeden z nich dokonce slyšet. Tak se zdá, že kraslice ani Lálová vymalovávat nemusí, protože koledníkům jistě jako odměna stačí jen pohled na takovou sexy prdelku. 

VIDEO: Tanečnice s nejhezčím zadečkem Veronika Lálová: Poprvé o vztahu k pětibojařovi Svobodovi

Video
Video se připravuje ...

Tanečnice s nejhezčím zadečkem Veronika Lálová: Poprvé o vztahu k pětibojařovi Svobodovi! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií