Měl se objevit v muzikálu Tři mušketýři, ale místo toho ho museli kolegové kvůli kolapsu dovézt do nemocnice. Putoval rovnou pod kudlu. „Vemte si, že jsem byl v lednu operovaný. Je to k nevíře, vrátil jsem se z nemocnice, kde jsem byl 22 dnů. Pak jsem byl na rehabilitaci v Berouně, ale tam jsem stejně většinu proležel,“ vypočítával pro deník Aha! Bohouš Josef, který se spolu s manželkou Alenkou (50) uchýlil na venkov, kde se mu dobře daří.

„Byl jsem na mimotělním oběhu. Je to velký zásah a trvá, než se to dá dohromady. Mám doporučenou chůzi, protože to je nejlepší na krevní oběh a posiluje to srdce,“ vysvětluje zpěvák, jak to s ním nyní je.

Opravdu se snaží chodit na procházky, často i s pejskem - zlatým retrívrem. „Od poloviny března do dubna jsem nachodil sto kilometrů. Každý den s Alenkou chodíme. Už jen teď mám v nohou deset,“ pyšnil se Josef, jenž měl ještě nedávno problémy s motorikou, ale už se to zlepšilo.

Také se dal na zdravější stravu, díky čemuž je hubenější. „Dietku máme pořád, proto si vaříme dietně. A je to znát i na váze. Zhubl jsem osm až deset kilo. S manželkou cvičíme i jógu, i když je to v mém případě spíš takové protahování,“ doplnil muzikálový kardinál Richelieu.

Také se zbavil dlouholetého zlozvyku. „Kouření jsem pověsil úplně na hřebík. Kouřil jsem určitě dvacku denně. Ale tělo dostane po té operaci tak zabrat, že na to ani nemáte chuť, ani náladu,“ dodal Bohouš, který má nyní čas na rekonvalescenci, ale jistě bude rád, až se bude moci vrátit na prkna, která znamenají svět.

VIDEO: Bohouš Josef: Nečekaná reakce mazlíčka na rachejtle!

Video
Video se připravuje ...

Bohouš Josef: Nečekaná reakce mazlíčka na rachejtle! Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií