Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Předražená koronaparty s mladičkými společnicemi boháčům nevyšla: V Marseille na ně čekala policie

Autor: rc - 
12. dubna 2020
18:20

Strávit pandemii koronaviru na Azurovém pobřeží se rozhodla skupinka miliardářů. Tři boháči se třemi společnicemi si najali soukromé letadlo a z Británie odletěli do Marseille, odkud se měli vrtulníky přepravit do luxusní vily celebrit Alang Alang u Cannes, která má hodnotu 1,8 miliardy korun! Ovšem výlet jim překazila letištní policie, která jim zakázala vstup na francouzské území. Miliardářům nepomohly ani peníze, kterými se snažili podplatit francouzské úřady!

Francie je jednou z nejvíce postižených zemí koronavirem v Evropě i na světě. Tamní obyvatele úřady uzavřely do karantény a striktní pravidla platí i pro cestování do země. Ovšem všechna nařízení se rozhodli ignorovat miliardáři, kteří nasedli na letišti Farnborough v Anglii do soukromého letounu a odletěli do slunné Marseille ležící v malebném francouzském kraji Provence.

V luxusním letounu bylo celkem deset lidí. Tři miliardáři, kterým mělo být 40 až 50, a tři dívky, kterým podle informací britského deníku Daily Mail bylo kolem dvaceti let, a mělo se jednat o luxusní společnice. Navíc kromě pilota byli na palubě bodyguardi, sekretářka a překladatel. Skupinka neměla v úmyslu zůstat v Marseille, ale měla najaté tři helikoptéry, které je měly přepravit do luxusní vily na skaliscích nacházejících se u Cannes.

Vila za 1,8 miliardy korun

Honosná vila Alang Alang, v níž nocleh stojí kolem 1,5 milionu Kč a kupní cena vily byla odhadnuta na 1,8 miliardy korun, má bohatou historii. Vila ležící u průzračného Středozemního moře má soukromé kino, několik teras, soukromou pláž, lázně, saunu a vnitřní i venkovní bazén. No a ten, koho omrzí opalování a vodní radovánky, si může zasportovat v soukromé tělocvičně a zatančit si v soukromém nočním klubu.

Radovánek v honosné vile na Francouzské riviéře si však skupinka miliardářů neužila. Ihned po přistání byli zastaveni francouzskou policií. Podle Daily Mail měl výlet organizovat muž původem z Chorvatska, který v Británii pracuje ve financích a realitách. Ten také měl jednat s policií, které nabídl peníze za to, že se nad nimi smilují a pustí je do země. „Mám peníze, pojďme si promluvit,“ měl říci policii. „Těšil se na prázdniny s jeho přáteli a mladými společnicemi,“ uvedl zdroj Daily Mailu.

Uplatit se nenechali

Když strážci zákona na jeho finanční nabídku nereagovali, měl jim sdělit, že se jedná o pracovní výlet a že všichni zůstanou ve vile a nebudou nikam cestovat. Muži měli údajně ve vile podepsat důležitou smlouvu, která měla zajistit pracovní místa pro víc jak 900 lidí. „Tohle nebyla dovolená ve Francii, ale obrovský projet a investice ve Francii. Ale teď je to zastaveno,“ uvedl miliardář. Skupina čekala na letišti téměř tři hodiny a poté byla nucena opustit zemi. Policie na místě pokutovala pilota, ostatním členům posádky nebyla dána pokuta, protože technicky nevstoupili na francouzskou půdu.

Vila je velice oblíbená mezi miliardáři, kteří si ji najímají během letní sezóny. Vilu si měly oblíbit i celebrity, které v ní tráví chvíle během slavného filmového festivalu v Cannes. Ve vile měl dokonce soukromý koncert zpěvák Sting, který tam vystupoval pro hudební manažery. Dům si zamiloval i tehdejší skandální obchodník se zbraněmi a věhlasný milovník okázalého života a večírků saudskoarabský miliardář Adnan Chášakdží, který ho nějaký čas vlastnil. V současné době vilu vlastní britský developer, který ji poskytuje k pronájmu.

vvogh.t ( 13. dubna 2020 08:01 )

a na cestě z5 jim holky kouřily péra a nakonec vom r daly pilota

Greinfild ( 13. dubna 2020 07:28 )

Vystoupili sepsalo se hov.no a pak vesele jeli dál m.r.dat!

slovan1954 ( 13. dubna 2020 03:10 )

slovan1954 ( 12. dubna 2020 18:56 )

Něco podobné se stalo i mně. Šli sme s babama na horskou soukromou chatu a vzali sme si jiné klíče. V tomto případě byl k@zimrd můj kolega a z@mrdali sme si jen boty v blátě na cestě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa