Půvabná herečka Kateřina Hrachovcová, která pár týdnů nazpět všechny ohromila svou změnou image z něžné princezny v drsnou rockerku, když si nechala naplést černé copánky nebo snad dokonce dredy, se opět vrátila ke své něžné vizáži. Přestože je původně brunetkou, což si jistě vybaví všichni televizní diváci, jimž se zapsala do srdcí už jako teenagerka Simona v seriálu Život na zámku, blond kadeře k ní sedí mnohem více nežli tmavá barva. Stylizovaná do éterické víly nyní, k velkému nadšení mnoha jejích fanoušků, odhodila ostych i svršky a nafotila žhavé snímky.

Jedná se však o momentku, která, přestože Kairu na ní nezakrývá ani kousek látky, nepůsobí nikterak lacině nebo snad vyzývavě. Hrachovcová na ní totiž nedává na odiv své intimní partie, a i to málo, co by mohlo být vidět, je rafinovaně zakryto. „Opravdu krásná fotka decentně ukazující nádheru ženského těla,“ hodnotí hereččini příznivci málem až mystický záběr.

Na něm zcela nahá Kaira stojí v lůně přírody, všude kolem ní jsou květiny a před ní se tyčí hory. Příspěvek na instagramu navíc herečka vtipně doplnila textem písně Krásný hled je na ten Boží svět.

Představitelka ztřeštěné Marty Flanderkové z populárních Krejzových je zkrátka kus – a vy se na její nejrajcovnější momentky můžete podívat do naší galerie.

VIDEO: Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Mrkněte se na film Špindl 2!

Video
Video se připravuje ...

Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Mrkněte se na film Špindl 2! Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
71 fotografií