Zpěvačka hitů Baby One More Time nebo Work Bitch se ráda předvádí. Aby ne, tělo má dokonalé a ani po 20 letech na scéně vypadá pořád mladě. Instagram je jejím novým »pískovištěm«, na němž fanouškům ukazuje všechny výtvory, občas podivné obrazy, hlavně taneční kreace. Jenže kdo by čekal, že to tentokrát rozjede na song své tehdejší lásky Justina Timberlakea?

S Justinem Britney chodila v letech 1998-2002 a byli považováni za jeden z nezdokonalenějších, nejúspěšnějších, nejvíc sexy párů planety, který se určitě dočká snové svatby. Vždyť ti dva se potkali u Disneyho, když jim bylo 10 a 11, a navázali blízký a dlouhotrvající vztah. Když se ale překvapivě rozdělili a Justin nazpíval baladu Cry Me a River, svět truchlil a dodnes je z toho posmutnělý.

Britney ke svému tanečku k Justinově písni Filthy z roku 2018 napsala následující: „Vím, že jsme před 20 lety prožili jeden z největších rozchodů na světě… ale on je génius! Dobrá práce, JT!“ chválila svého ex u kreací, které přirovnala k tomu, co se objevuje na sociální síti Tik Tok. Pak vydala i druhou část, kde se vlnila jako žhavá kobra. Samozřejmě, fanoušci omdlévali štěstím, protože Britney se k minulosti moc nevyjadřuje. Teď už všichni čekají, až karanténa skončí a ti dva nazpívají společný hit, aby stvrdili, že je vše odpuštěno.

VIDEO: Takhle Britney trsá na song svého expřítele.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears tancuje na hit svého expřítele Justina. Instagram Britney Spears

Fotogalerie
59 fotografií