Meghan Markle (38) a princ Harry se od nastěhování do Los Angeles ozvali jen jednou, a to kvůli nové nadaci Archewell, se kterou u veřejnosti moc nepochodili. Zkusili to tedy znova. Harry v rámci programu dobročinné nadace WellChild přes videohovor zkontaktoval rodiny s postiženými dětmi a společně si povídali o tom, jak těžká je výchova potomků. „Já mám jen jedno jedenáctiměsíční dítě, takže si vůbec nedokážu představit, jaké to pro vás je,“ uznal vévoda.

„Zjistit, co všechno musíte každý den zvládnout, je neuvěřitelné. Všechny vás obdivuji,“ pokračoval a rodičům, nadšeným z rozhovoru se samotným monarchou, udělil několik rad, kterými by chtěl uklidnil jejich duše. Uznává, že situace, v jaké jsme se ocitli, je pro ně výrazně složitější, a je tedy důležité, aby nezapomněli na sílu, s níž zdolávají každodenní problémy.

Podle videozáznamu Harry vysílal odněkud z chodby. Za sebou má žlutou zeď a kus kuchyně. Ze svého nového domova, patrně bývalé vily hollywoodského herce Mela Gibsona, nám toho moc neukázali. Oba jsou z královské rodiny naučeni, že soukromí je třeba sdílet po malých dávkách a s velkým odstupem času.

VIDEO: Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
100 fotografií