Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Úchyl se přiznal, že vyměnil elektronickou cigaretu s dívkou (15) za sex

Tyler M. Meng se přiznal, že měl sex s nezletilou dívkou za elektronickou cigaretu.
 (Autor: Bonneville County Jail)
Autor: shp - 
25. dubna 2020
20:19

Sexuálně odporný případ se odehrál v americkém městě Idaho Falls. Tyler M. Meng (26) se policistům doznal, že vyměnil s teprve patnáctiletou dívkou elektronickou cigaretu za sex s ní. Podle idažského zákona jde o znásilnění, za které bude potrestán.

Tyler M. Meng byl zatčen poté, co vyšetřovatelé obdrželi explicitní zprávy mezi ním a obětí z facebooku, informoval zpravodajský portál EastIdahoNews.com. Dotyčný se seznámil s tehdy patnáctiletou dívkou přes její kamarádku, která měla sex s jeho spolubydlícím Ianem Brownem.

Obě nezletilé cestovaly do Mengova domu, aby měly sex. Oběť s Mengem a její kamarádka s Brownem v oddělených ložnicích. Zneužitá dívka řekla policistům, že měla s Mengem sex třikrát, i když jí to nebylo příjemné. Elektronickou cigaretu však chtěla stůj co stůj.

Další sexuální delikty

Strážcům zákona se také přiznala, že si vyrazila v minulosti i s Brownem. Meng byl obviněn ze sexu s nezletilou. V současnosti je držen ve vazbě na kauci ve výši v přepočtu 625 tisíc korun. Brown se už k sexu s nezletilou také doznal. V minulosti už ho chytili během domácího vězení, jak si vykračuje za jinou nezletilou kvůli sexu.

pajato73 ( 7. srpna 2020 07:34 )

jaky uchyl? Holky v 15ti daji i zadormo... a kdyz tu cigaretu tak moc chtela, tak je to jeste dobry skutek

levicove-smegma ( 6. srpna 2020 22:46 )

Za cigaretu - to je zneužití a znásilnění. Za mobil nebo tablet by to byl poctivý obchod.

Desterz ( 26. dubna 2020 08:45 )

To je doslova směšné. Tak ona za ním jela, nelíbilo se jí to ale cigáro moc chtěla, tak dala. V tom případě mě denně znásilňuje moje prodejna jídla: taky tam jedu, platit se mi ani trochu nelíbí, ale to žrádlo moc chci, no tak dám.

villon ( 25. dubna 2020 21:33 )

Taky jí za to nemusel dát nic a ještě ji pak zaškrtit. Mislim že to bude takovej trochu spíš retard než zlí kluk. Ale Amoši mu stejnak napařej elektriku, na to vsadim boty. Je pravda že já být dívkou tak bych s ním nešel ani za tu elektroniku. I když třeba zase nebyla nic moc a bále se že už zůstane stará pana, tak do toho šla i s tímhle vejlupkem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání