Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fabie za neskutečných 800 tisíc? V téhle se údajně vozil Karel Gott!

Autor: jel - 
18. dubna 2020
12:10

Na internetovém autobazaru se objevil neuvěřitelný inzerát, prodává se na něm obyčejná Škoda Fabia za částku přesahující 800 tisíc korun! Jak je tohle vůbec možné? Auto údajně patřilo nedávno zesnulému mistrovi Karlu Gottovi!

Na první pohled běžné ojeté auto značky Škoda Fabia, které má najeto více než 150 tisíc kilometrů a jeho stav není nijak extra zachovalý, cena je však až nesmyslně vysoká! Podle majitele se totiž právě v tomhle autě vozil zlatý český slavík, což prodejce dokládá fotkou technického průkazu.

Karel Gott měl auta rád a za svůj život jich vystřídal opravdu velké množství od drahých luxusních vozů, vlastnil hned několik mercedesů, po jednoduchá auta, jako je právě fabie. U té si navíc pochvaloval, že se právě tohle auto dobře hodí do pražských ulic. „Nejde jenom o nákupy. S fabií se po Praze dobře parkuje,“ vysvětloval tehdy. 

Tohle není jediná fabie, která údajně patřila právě na podzim zemřelému zpěvákovi. Na sociální síti facebook se objevil inzerát na jinou fabii, kterou měl Gott vlastnit v roce 2002 a prodejce pravdivost svých slov dokládá opět technickým průkazem. 

„K vozidlu je velký techničák, servisní knížka a klíče se štítkem z prodejny, kde je Karel Gott samozřejmě zapsán. Doklady k nahlédnutí na místě kupujícímu. Vozidlo bude prodáno nejvyšší nabídce,“ stojí v inzerátu. Je evidentní, že cena věcí, které jeden z nejproslulejších hlasů Česka vlastnil, jeho smrtí prudce stoupla a kde kdo se toho rozhodl využít ve svůj prospěch.

Josef124 ( 9. května 2020 13:19 )

To bych mohl říct taky, že v mém autě jezdil někdo slavný a pak ho prodávat za několik stovek tisíc Je ale pravda, že lidská blbost je velká, takže se na to určitě nějaký "chudák" chytí Já jsem si koupil Fabii, která stála několikanásobně méně a jezdí stejně dobře, možná i líp než tato. Každou chvíli jsem auta měnil, protože mi na nich něco začalo vadit, ale tuto Fabii mám už docela dlouho a jsem s ní spokojený, tak jsem si k ní koupil vystřelovací klíč z https://www.auto-klic24.cz/ , který jsem vždy chtěl, ale kvůli tomu, že jsem auta pořád měnil, tak jsem si ho nechtěl koupit.

Pohybovenadany ( 18. dubna 2020 18:11 )

Podle ceníku aut “Blue Book” se cena velmistrova auta pohybuje $200 000. Tak že cena , za kterou ji prodávají ty “slepice” je za “hubičku” !

kakamilek ( 18. dubna 2020 17:52 )

Pane písálku, napsat místo Fiat 500,Fiat 600,no snad možná, ale na fotce s touto popiskou je ještě ke všemu Saab 96.Fiat má motor vzadu, takže aby Mistra mohli vyfotit, tak ho museli asi demontovat.

Blitz ( 18. dubna 2020 15:41 )

I když je to auto po pánu Bohu, nechtěl bych ho ani zadarmo.

aquarie ( 18. dubna 2020 14:56 )

Podle fotek to vypada,ze ho mel na sebe psany hodne kratce, take to bylo v dobe, kdy uz si uzival luxusnejsich aut, spis nez pro sebe to mel nejspis pro nekoho jineho, jako zalozni auto nebo pro milenku (mozna aby nebyl tak napadny pri nocnich eskapadach), buhvi,jestli v tom vubec nekdy jezdil.

Zobrazit celou diskusi