Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sex, romantika a opojná tajemství! Přichází nejdražší seriál Francie

18. dubna 2020 | 06:00

Oblíbené české seriály musely přerušit natáčení, ale nemusíte zoufat, protože zahraniční produkce jsou plné novinek, které vás budou pravidelně provázet na obrazovkách místo oblíbených známých hrdinů. Jestliže jste romantická duše a máte ráda výpravné historické seriály, tenhle vás bude bavit.

Seriál Versailles začne dnes na programu Prima Love a ocitnete se díky němu na dvoře Ludvíka XIV. Těšit se můžete na celých třicet epizod, ve kterých budete sledovat výstavby zámku Versailles, deset let vlády Ludvíka XIV., jeho střet s Vilémem III. Oranžským a travičskou aféru – skandální sérii vražd ve Versailles – a příběh tajuplného muže se železnou maskou.

Seriál se natáčel přímo na zámku Versailles a také v zahradách zámku Château de Champs-sur-Marne a v prostorách dalších zámků, které většinou představovaly Versailles v různých stadiích přestavby. Seriál Versailles patří k nejdražším televizním pořadům natočeným ve Francii. Bude to pastva pro oči nejen v interiérech, ale také se to hemží nádhernými kostýmy.

Těšíte se? Zatím se můžete pokochat fotkami v naší galerii!