Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svatebčané draze zaplatili za luxusní obřad na Bali: Sedm hostů se nakazilo koronavirem!

Autor: jel - 
17. dubna 2020
20:21

Australský pár se i přes celosvětovou pandemii koronaviru rozhodl zrealizovat svou svatbu snů. V polovině března, kdy už bylo Australanům důrazně doporučeno, aby neopouštěli zemi, si Matt a Jess Muirovi s asi třiceti svatebními hosty vyrazili na Bali. Sedm svatebčanů se nakazilo koronavirem!

Podle deníku Daily Mail si dvojice řekla své ano 20. března v resortu Villa Shalimar na Bali, z původních 120 hostů však dorazilo pouhých 30. I tento počet byl v době, kdy koronavirová epidemie zuřila naplno po celém světě, velmi riskantní! Po návratu do Austrálie museli samozřejmě všichni hosté do karantény.

Nevěsta později v instagramovém příspěvku děkovala rodině a přátelům za to, že se obětovali a na svatbu i tak dorazili. „Možnost sledovat, jak se vy dva berete! Každá minuta stála za těch následujících čtrnáct dní karantény,“ odpověděl jeden z hostů. Poté, co se však celé událost dostala do médií, byly příspěvky smazány.

Jeden z účastníků svatby, který se během obřadu koronavirem nakazil, sdělil australskému Daily Mailu, že se všichni vyléčili a nikdo nepotřeboval nemocniční péči. „Nebylo to tak hrozné, probudil jsem se i s horší kocovinou,“ řekl nakažený.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi