O tom, že je mnohonásobný mistr světa a olympijský vítěz v krasobruslení Jevgenij Pljuščenko v balíku, nelze pochybovat. Kromě tvrdě trénujícího synka a následníka v oboru Alexandra Pljuščenka (7) se rád na instagramu chlubí i svým neskromným majetkem a luxusní módou všech světových značek. Ne jinak tomu je i v případě jeho ženy Jany Rudkovské (45).

Rodinka Pljuščenků se v karanténě nudí natolik, že denně na instagram postují veselá videa, na kterých blbnou jako malé děti za doprovodu komické hudby. A právě na jednom z posledních videí mohli fanoušci a sledující nahlédnout do botníkového království bývalé kazašské televizní moderátorky Jany Rudkovské.

Za doprovodu příznačné písně „I love shoes“ (v překladu Miluji boty) paní Pljuščenková v modrém saténovém pyžámku od Louis Vuitton ukázala svůj luxusní a rozmanitý botník, který je podle názorné ukázky plný nejen lodiček z dílen ikonických světových návrhářů, ale také vskutku originálního obutí, na které by si kvůli jejich extravaganci netroufl zrovna každý. Jak je ale v galerii vidět, na svůj vkus a unikátní sbírku v hodnotě mnoha milionů rublů je paní Jana náležitě hrdá!

Fotogalerie
84 fotografií