Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka unesla dceru od otce: Setkali se po 6 letech strachu!

Šest let byla nezvěstná: Dívku, kterou od otce unesla vlastní matka, policie našla živou.
Šest let byla nezvěstná: Dívku, kterou od otce unesla vlastní matka, policie našla živou.  (Autor: Police)
Autor: DH - 
19. dubna 2020
18:00

Americká policie zaznamenala velký úspěch. S pomocí soukromého detektiva se jí podařilo vypátrat šest let nezvěstnou dívku, kterou v devíti letech od otce unesla její vlastní matka. Naštěstí je teenagerka živá.

Vyšetřovatelé našli šest let nezvěstnou Penelope v hotelovém pokoji, naštěstí živou. Neobvyklé dětství se na ní ovšem krutě podepsalo, protože vážila něco kolem 40 kilogramů. K jídlu prý měla většinou sladké a pila jen limonádu Dr. Pepper. V hotelu ji vypátral Philip Klein, soukromý detektiv, kterého si najal otec Penelope.

Penelope Inksové bylo pouhých devět let, když ji matka Heather, bývalá modelka pro dospělé a herečka, unesla od jejího otce. Inksová se chtěla stát modelkou pro slavný magazín Playboy a FBI ji dokonce přezdívala „únoskyně z fotek pro dospělé“. To v době, kdy byla Heather jednou z nejhledanějších osob v USA.

Otci se o nalezení jeho milované dcerky prý zdálo každou noc. Po úžasném úspěchu ale s novináři mluvit nechtěl, a proto jeho slova tlumočilo najaté soukromé očko. „Úleva pro otce, úleva pro to dítě, protože ona už nemusí utíkat po celých Spojených státech s matkou, která je při nejlepším kriminálnice, ale při nejhorším zkrátka zvíře,“ řekl Klein.

Detektiv mimo jiné během svého soukromého vyšetřování zjistil, že po únosu v roce 2014 žila Penelope se svojí matkou v Texas City. Pak spolu ale začaly úspěšně unikat spravedlnosti. Smyčka se začala utahovat až na začátku tohoto dubna, když se Heather ohlásila z hotelového pokoje policii s tím, že ji chtěl otrávit její bývalý manžel. Uvedla přitom falešné jméno, které ovšem v databázi policie vedla jako pseudonym Heather. Penelope pak našli ve stejném pokoji.

Krátce po nalezení nakonec otec Penelope Kevin Inks vydal prohlášení, ve kterém poděkoval soukromým detektivům a úřadům za nalezení jeho dcery. Ta je nyní v péči dětských psychologů, matka skončila ve vazbě.

andorea ( 19. dubna 2020 19:15 )

...matka Heather, bývalá modelka pro dospělé a herečka
----------
Co to je, modelka pro dospělé? Se vám nějak popletl slovosled, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání