Jak už bylo dříve psáno, herečka Bára Mottlová byla kvůli koronavirové krizi bez práce, a tak neváhala a našla si dočasně náhradní zdroj obživy. „Už druhý týden dělám v sámošce na pokladně,“ přiznala začátkem dubna, že se rozhodla konat a nečekat, až jí dojdou peníze.

V jejích šlépějích šel i přítel a Muž roku Josef Kůrka, který musel zavřít vlastní fitness a ani modelingové zakázky se mu v téhle době pochopitelně nehrnou. Proto si také našel novou práci a vypomáhá v jedné pražské zastavárně.

Víkendy má ale zamilovaný páreček volné, a tak se právě ten poslední rozhodli naplno využít venku na sluníčku. Bára oblékla roztomilé bílé plavky s puntíky a tasila své ženské mocné zbraně!

„Prohlašuji plavkovou sezónu za zahájenou. Honem chytit nějakej ten bronz, než se zase slibované ochladí! Všude dobře, doma nejlíp,“ komentovala sexy blondýnka sérii fotek, kterou si můžete jednoduše prohlédnout v naší galerii. A že to stojí za to!

VIDEO: Barbora Mottlová a její sexy přítel Pepa Kurka se ukázali jen ve spodním prádle! Mrkněte...

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Barbora Mottlová a její sexy přítel Pepa Kurka se ukázali jen ve spodním prádle! Mrkněte... Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií