Dříve měl Martin Baláž Nelu velmi rád, teď by ji asi raději vymazal z paměti. „Konečně jsem šťastný, nerad bych si kazil náladu,“ přiznal Expresu s tím, že se o expřítelkyni nechce bavit. Nakonec ale přece jen prozradil, jak se dívá na situaci kolem jejích problémů s podnikáním v době koronaviru. „Pokora a sebereflexe ji z dálky obcházejí a bohužel se jí to vymstilo,“ pokrčil jen rameny. Ačkoliv nikomu prý nepřeje nic zlého, doufá, že se Slováková ze svých průšvihů alespoň ponaučí.

„Ze začátku ale taková Nela nebyla. Po dvou letech, kdy začala vydělávat miliony, se ukázal její pravý charakter. Zničily ji peníze,“ myslí si Martin, který je nyní už šťastně zadaný s jinou dámou. A co zapříčinilo jeho rozchod se Slovákovou? „Bohužel hlavním důvodem rozchodu byly peníze. Řešil jsem tehdy problémy jedné z firem a nebyl jsem ochotný utrácet desítky tisíc eur měsíčně za luxusní život, na který si Nela se mnou zvykla. Jí se tehdy začalo dařit a zjistila, že mě už nepotřebuje. Takže jak se říká, že v nouzi poznáš člověka, mně se tehdy ukázala v pravém světle,“ objasňuje.

„Po rozchodu se ke mně dostalo, že když jsme spolu byli, byla mi nevěrná,“ dodává navíc, aby ilustroval, proč se mu po blondýnce z Brna opravdu nestýská. Za své výdělky by ale Nela měla být zřejmě do jisté míry vděčná právě i svému expříteli, jelikož to on jí pomáhal podnikání rozjet. 

„První rok jsem jí pomáhal. Posílal jsem jí nějaké kapesné každý měsíc a platil jsem všechno já. Tehdy měla na instagramu 25 tisíc sledujících, neměla žádný příjem. Po roce jsem jí také půjčil nějaké peníze na rozběhnutí e-shopu, které mi samozřejmě čestně vrátila, a to po dvou letech, kdy začala vydělávat poměrně slušné peníze i díky instagramu, kde najednou měla 250 tisíc sledujících. Investoval jsem do ní peníze s tím, že jsem si myslel, že se mi to vrátí, a když já budu mít horší období, pomůže mi ona. Opak byl ale pravdou,“ vysvětluje zklamaně Baláž, který přitom ví, že jeho bývalce se poslední dobou víc než dařilo.

„Nela je dost tvrdá obchodnice, v časech, kdy se jí dařilo, byla schopná přes instagram vydělat až 4 tisíce eur měsíčně. Co se týče jejího podnikání, tam to bude podle mě podobná suma. Při maržích 500 až 600 procent je to dost možné,“ líčil pro Expres.cz Martin, podle nějž ale kauza okolo roušek vše změnila. „Bohužel, kdo je nenasytný, častokrát padne a lehko se mu vše může sesypat jako domeček z karet. Po této kauze a tím, jak komunikovala se zákazníky, si v podnikatelském světě zabouchla dveře,“ dodal nelítostně.

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií