Obě ženy se nikdy netajily svým zevnějškem. Na rozdíl od kolegyň z branže se čas od času ukážou bez různých šminek, které mají zakrýt vady na kráse a zastřít zub času. Nucená karanténa kvůli šíření koronaviru je ovšem živnou půdou pro další vrásky nejen na duši. Jak Caitlyn, tak Melanie rázem zestárly o pár let.

Caitlyn se jednu celou dekádu producírovala na televizních obrazovkách jako muž jménem Bruce, ale po operaci pohlaví svou tvář make-upem doupravovala jen zběžně, za stáří se nestyděla tehdy a nestydí se ani dnes. Izolaci tráví pracemi na zahradě a ve videu o vytrhávání plevelu členka klanu Kardashianů doznala, že na nějaké zkrášlování teď z vysoka kašle: „Nemám udělané vlasy, nemám ani make-up, vypadám příšerně.“

Zašpiněná od hlíny a s výraznými vráskami tam, kde je podle drtivé většiny fotografií nemá, nevypadala úplně nejlíp a všimli si toho i fanoušci. „Proboha, podívej se na stav své pokožky,“ apelovala na ni komentující. Další poznamenal, že se jí tvář roztéká. Jiný tvrdil, že Caitlyn opět vypadá jako Bruce. Jestli je však tohle pozitivní reakce, o tom nejsme skálopevně přesvědčeni.

O něco lépe situaci zvládá herečka z Lolity, kterou paparazziové, číhající za stromem, netrápí. Do ulic vyrazila tak, jak ji pánbůh stvořil… samozřejmě ne doslova, tepláky a mikinu na sebe ještě hodila. Karanténa se na ní ještě úplně nepodepsala, ačkoliv kůže na krku už jí visí o něco víc než při výstupech na červeném koberci.

Fotogalerie
47 fotografií