Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chůva použila batole (†23 měs.) jako boxovací pytel: Mrtvou holčičku našli až ráno!

Autor: shp - 
20. dubna 2020
18:54

Chůva Kellie Barthelová (36) z města Douglass Township ve státě Michigan do sebe lila rum jako smyslů zbavená. Aby toho nebylo málo, šňupala k tomu metamfetamin. To vše v době, kdy hlídala maličkou Vaydu-Kay Vasquezovou (†23 měs.). Dívenku pak pod vlivem použila jako boxovací pytel. Způsobila jí tak vážná zranění, že ji zabila.

Bezpečnostní kamera natočila ještě 1. března maličkou Vaydu-Kay živou na předtím sedadle vozu Barthelové, když si šla na benzinovou stanici koupit lahev rumu. O den později se v půl šesté ráno vrátil domů přítel Barthelové a našel dítě v tratolišti krve bez známek života, jak leží v posteli s chůvou-trýznitelkou, uvedl The Sun.

Chůva tvrdila, že dítě pouze krvácí z nosu

Na záznamu hovoru s tísňovou linkou je slyšet, jak se chůva hádá s přítelem. Barthelová dokonce tvrdila, že dívenka pouze krvácela z nosu. Její přítel ale oponoval s tím, že má dítě všude krvavé šrámy a nedýchá, uvedl u soudu detektiv Brian Siemen, který dostal vyšetřování případu na starost.

V jeden okamžik během hovoru na tísňovou linku dokonce Kellie Barthelová tvrdila, že dítě je v pořádku, dýchá a má jen krvavý nos. A že mohou poslat sanitku, pokud chtějí. Barthelová a muž byli slyšet, jak se hádají o bezpečí dítěte. V jeden okamžik mu řekla, ať opustí její dům,“ dodal detektiv.

Dítě hodila před policistou na zem

Státní policista Trevor Rogers byl přivolán do domu chůvy, kde byl svědkem děsivé a krvavé scény. „Barthelová hodila Vaydu na zem před důstojníkem a řekla mu, ať něco udělá. Tělíčko oběti bylo od hlavy po paty pokryté šrámy,“ dodal Siemen. Podle zdravotníků bylo dítě použito jako boxovací pytel a bylo na něm znát, že je už nějakou dobu mrtvé.

Vyšetřovatel dodal, že celým domem se táhla krvavá stopa vedoucí do koupelny. V ní bylo několik zakrvácených ručníků. V těle Barthelové byly nalezeny stopy metamfetaminu, marihuany a alkoholu. Obžalovaná z vraždy se doznala jen k tomu, že dívku pětkrát poplácala na zadečku, když se počůrala na podlahu.

Opakovaně ji bila zezadu do hlavy

Hlavu si prý holčička zranila, když uklouzla a spadla. Jenže pitva ukázala, že její lebka byla roztříštěna opakovanými údery zezadu do hlavičky, které dívenka nemohla utrpět při pádu na podlahu. Barthelová zůstává i nadále ve vazbě. Příští stání soudu je naplánované na 29. dubna. Stát Michigan nepřipouští hrdelní trest. Ve výjimečných případech k němu však může být tamní zločinec odsouzen podle federálního práva. Jinak ženě bude hrozit až doživotí.

pepen ( 21. dubna 2020 09:08 )

Já být otcem toho dítěte....asi bych se neudržel !!!Dostala by strašnou nakládačku než by přijela policie !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání